Vinn 3G-mobil fra Samsung

Kunnskap om hva ti IT-selskaper driver med kan la deg vinne den andre 3G-mobilen som slippes i Norge.

Kunnskap om hva ti IT-selskaper driver med kan la deg vinne den andre 3G-mobilen som slippes i Norge.

Før jul var Norges første UMTS-telefon, fra Siemens, premie i en av våre spørrekonkurranser. Premien i denne ukas konkurranse er den andre mobilen som kan brukes med Telenors 3G-tjeneste, Samsung Z107, som Samsung Norge vil lansere her i landet ved månedsskiftet.

Z107 er mindre enn andre 3G-telefoner. Den måler 89 x 48 x 25 millimeter og veier 115 gram. Kameraet har en oppløsning på 640 ganger 480 punkter. Det er roterbart, med tanke på videotelefoni: Du ser den du prater med, og det er lett å variere mellom å sende seg selv og la kameraet vise samtalepartneren andre ting i dine omgivelser.

I likhet med andre Samsung-modeller, har Z107 to fargeskjermer, en ekstern som vises når telefonen er slått sammen, og en intern.

I tillegg til UMTS har Z107 MMS, GPRS, Java for blant annet spill, infrarød USB kopling til PC, samt WAP. Du kan gjøre opptak av lyd og video i tillegg til stillbilder. UMTS gir dataoverføring i opptil 384 kb/s mens GPRS tilbyr opptil 54 kb/s. Av programvare er det avtalebok, kontaktliste, varsling med mer.

Du kan lese mer om ukas premie på denne siden hos Samsung Nordic.

Vinneren av forrige ukes spørrekonkurranse var Steinar Johansen som arbeider med support i Netcom.

Konkurransen ble avsluttet 4. februar 2005.

Til toppen