Vinn 3G-mobilen bransjen mener er best

Her kan du vinne mobilen som telebransjen selv har kåret til den beste 3G-modellen.

Vinn 3G-mobilen bransjen mener er best

Her kan du vinne mobilen som telebransjen selv har kåret til den beste 3G-modellen.

Premien i denne ukens spørrekonkurranse på digi.no er en Sony Ericsson K800i, en av selskapets mest avanserte mobiltelefoner.

K800i kombinerer et avansert kamera med 3G og har blant annet push e-post og RSS. Blant ekstratjenestene som kameraet tillater, er videosamtaler og bildeblogging.

Mobilen kan fungere som høyttalertelefon og som klient i konferansesamtaler.

Kameraet knipser i 3,2 megapiksler, og er utstyrt med autofokus, stabilisator for bilder og video, samt Xenon-blits som ikke gir røde øyne. En egenskap kalt BestPic lar deg ta bilder i raske sekvenser: fire umiddelbart før knappen er helt nede, og fire umiddelbart etter at du hører klikket. Trenger du ikke alle bildene, velger du bort det du ikke vil ha, og bare beholder det beste.

Innebygget programvare omfatter avtaler, kontakter, notater, oppgaver med mer. Data kan overføres til andre apparater over Bluetooth, infrarød eller USB, og det er en egen funksjon for å utveksle visittkort. På underholdningssiden er det mediespiller, videovisning og FM-radio.

En typisk pris for Sony Ericsson K800i, uten abonnement, er rundt 3500 kroner, inklusiv mva.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om filformater. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn bærbar videospiller og -opptaker, som gikk i uken 2. til 9. februar, ble Jan Erling Kvam, Drøbak. Vi gratulerer!

Denne spørrekonkurransen varte til klokka 11, fredag 16. februar 2007, og er nå avsluttet.

Til toppen