Vinn 80 GB bærbar harddisk

Denne harddisken henter strøm fra USB-utgangen, slik at du slipper egen strømforsyning. Den kan bli din hvis du kjenner til populære filformater!

Denne harddisken henter strøm fra USB-utgangen, slik at du slipper egen strømforsyning. Den kan bli din hvis du kjenner til populære filformater!

Premien i ukas spørrekonkurranse på digi.no er en bærbar harddisk fra Plextor, PX-PH08U. Den ble kunngjort i mars i år. Eksemplaret digi.no har fått til å dele ut som premie, er blant de første som kommer til Norge.

Det spesielle med denne typen bærbar harddisk fra Plextor, er at den henter også strøm fra USB-utgangen på PC-en, slik at man slipper en egen strømforsyning. Hvis PC-en er bærbar og ikke kan levere tilstrekkelig med strøm, kan man bruke en egen strømforsyning til disken.

Plextor PX-PH-diskene kommer i to varianter, med henholdsvis 40 og 80 GB. Premien er 80 GB-modellen.

Den virker mot Windows fra 98SE eller nyere. Grensesnittet er USB 2.0 og USB 1.1. Overføringshastigheten er 480 Mb/s for USB 2.0, 12 Mb/s for USB 1.1.

De ytre målene er 76 ganger 122,5 ganger 16,2 millimeter. Vekten er beskjedne 200 gram.

Prisen i Norge er satt til i overkant av 1500 kroner, inklusiv merverdiavgift.

Du kan lese mer om premien i denne ukens spørrekonkurranse på denne siden fra Plextors nettsted.

For å vinne den, må du svare på ti spørsmål om populære dokumentformater. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av forrige ukes spørrekonkurranse, Vinn MP3-spiller med direkte opptak, ble Claus Fasseland, student ved NTNU i Trondheim.

Ukens spørrekonkurranse varte til klokka 11, fredag 27. mai 2005, og er nå avsluttet.Til toppen