Vinn allsidig tolags DVD-brenner

Plextors første eksterne tolags og toformats DVD-brenner når en hastighet på 16X. Den er premien i ukens konkurranse om norske IT-ledere.

Plextors første eksterne tolags og toformats DVD-brenner når en hastighet på 16X. Den er premien i ukens konkurranse om norske IT-ledere.

Plextor lanserte nylig PX-716UF, sin første eksterne tolags og toformats DVD-brenner. Det innebærer at den kan lage DVD-er på opptil 8,5 GB.

Hastighetene er 16X for begge formatene DVD+R og DVD-R, og 6X for tolagsformatene DVD+R DL og DVD-R DL (DL står for «Double Layer»). Ellers leser den og brenner også alle CD-formater, inkludert CD-RW.

Enheten koples til PC med enten USB 2.0 eller IEEE 1394 (FireWire). Kabler for begge grensesnittene medfølger, sammen med en rekke programvarepakker, både Plextors egen PlexTools Professional og tilleggsverktøy fra Ahead, Pinnacle, Cyberlink, Sonic og Ulead. Minimumskravene til PC-en er Pentium 4 i 1,4 GHz, 256 MB minne og 10 GB med ledig diskplass.

PX-716UF er med andre ord en meget allsidig spiller og brenner. Det svært kompakte formatet gjør at man lett kan ta den med seg, og evnen til å kople seg alle moderne PC-er, både bærbare og stasjonære, gjør at den blir svært fleksibel i bruk.

Alle detaljer om produktet er tilgjengelig fra denne siden på produsentens nettsted. Dagens pris for PX-716UF fra Komplett.no er 1995 kroner.

Vinneren av forrige ukes spørrekonkurranse, Vinn lommeruter og trådløst aksesspunkt, offentliggjøres her straks vi har fått kontakt med vedkommende.

Ukens spørrekonkurranse handler om norske IT-ledere, og varer til klokka 11, fredag 15. april 2005.

Konkurransen er nå avsluttet. Navnet på vinneren oppgis i påfølgende ukes konkurranse.



Til toppen