PREMIEQUIZ

Vinn allsidig tv-opptaker med harddisk

Denne tv-opptakeren med harddisk og DVD spiller alle formater, og kan kommunisere over web. Vi trekker blant dem som svarer på ti spørsmål om trådløse teknologier.

21. okt. 2005 - 11:08

Premien i ukens er en svært allsidig tv-opptaker, KiSS DP-558 fra danske KiSS Technology som nylig er kjøpt av Linksys, en datter av Cisco.

KiSS DP-558 har egen tv-mottaker, en harddisk på 80 GB, og kan koples til datanettverk og Internett. En pause-funksjon lar deg sette i gang et opptak av tv-programmet du ser på, for eksempel hvis du avbrytes av en telefon du må ta, og lar deg spille av programmet fra tidspunktet du ble avbrutt. Under avspilling blir resten av programmet tatt opp på disken.

Direkte kopling til Internett innebærer blant annet at du kan fjernstyre apparatet over nettet, og at du kan programmere den med elektronisk program guide.

Det lar deg også lytte til de mange tusener av radiostasjoner som kringkaster kontinuerlig over Internett, samt nå andre internettjenester som værvarsel og online spill.

Det brukes et web-grensesnitt for å kopiere filer til og fra en PC (også Mac), og til å spille av filer – lyd, stillbilder og video – fra PC-en uten å kopiere dem. Apparatets DVD-enhet kan spille av CD-er, DVD-er og privat brente DVD-er. Støttede formater er ellers blant annet XviD, DivX, MPEG-4, MP3, Ogg Vorbis og JPEG.

Leverandøren har et avansert system for å levere oppdateringer til apparatet over web, og det kan ventes nye forbedringer. Oppdateringene er lett å finne på nettstedet til KiSS (se høyre marg).

Prisen i Norge varierer fra 4200 kroner og oppover, inklusiv merverdiavgift.

Du kan lese mer om premien i denne ukens spørrekonkurranse på denne siden fra KiSSs nettsted.

Det finnes også en oppdatert test på vår søsterpublikasjon DinSide: KISS DP558 - flere brikker faller på plass.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om trådløse teknologier. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn mobil DVD-spiller fra Philips, som gikk i uken 14. til 21. oktober, ble Trond Asbjørn Larsen, økonomikonsulent i Lier kommune.

Denne spørrekonkurransen varte til klokka 11, fredag 28. oktober 2005, og er nå avsluttet.


Trådløse teknologier

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.