PREMIEQUIZ

Vinn Apple iPod med video

Apple iPod er normen som alle mediespillere måles mot. Den nyeste utgaven med video er premien i ukens spørrekonkurranse.

3. feb. 2006 - 11:00

I oktober i fjor kom Apple med den femte versjonen av multimediespilleren iPod, den første med video. Utgaven med 30 GB disk er premien i denne ukens spørrekonkurranse.

Den lar deg lagre opptil 7 500 musikkspor, 12 500 bilder eller over 75 timer med video. Den kan brukes til musikk, lydbøker, lydpodcaster, video-podcaster, hjemmevideoer, musikkvideoer og populære tv-serier: Også europeiske kringkastere forbereder seg på å sende det som populært kalles «pod-tv».

Lagret video og bilder kan vises både på spillerens egen 2,5 tommers fargeskjerm, og på en vanlig tv: Spilleren har S-videoutgang. Fjernkontroll som lar deg styre visningen, kan fås som ekstrautstyr. Mot PC-er og Mac brukes en USB-utgangen.

iPod leveres med blant annet bæreveske og CD med iTunes-programvare for Mac og Windows. Batteriet på 30 GB-modellen tåler 14 timers spilling. Dimensjonene er 104 x 61 x 11 millimeter, og vekten er 136 gram.

I Norge er listeprisen på iPod 30 GB med video 2 790 kroner.

Du kan lese mer om premien i denne ukens spørrekonkurranse på denne siden på Apples nettsted.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om merkevare på personlig IT-utstyr. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn din egen trådløse skriverserver, som gikk i uken 27. januar til 3. februar, ble Anne Bodil Vuttudal som er ITK-konsulent i Orkdal kommune.

Denne spørrekonkurransen varte til klokka 11, fredag 10. februar 2006, og er nå avsluttet.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.