Vinn bærbar multimediemaskin

Sjekk hva du husker fra 2004 og vinn den avanserte Archos AV420 – en lommeboks som både tar opp og spiller av film og musikk.

Sjekk hva du husker fra 2004 og vinn den avanserte Archos AV420 – en lommeboks som både tar opp og spiller av film og musikk.

Velkommen til vår spørrekonkurranse for jule- og nyttårshelgen. Konkurransen vil vare til fredag 7. januar, altså i to hele uker.

Denne gangen stiller vi ti spørsmål om ting som har skjedd i 2004. Noen gjelder bransjen, andre produkter, og andre igjen teknologi. Ikke alle svaralternativene er like seriøse. Står du fast, kan du bruke søketjenesten på digi.no til å finne det korrekte svaret.

Premien for julekonkurransen er noe utenom det vanlige: Archos AV420, en kombinert videoopptaker, lydopptaker, video/lyd- avspiller og portabel harddisk i lommeformat.

Archos har lenge vært en av pionerene for mobile multimedieenheter. AV400-serien er den første med opptaksmulighet for video. Som det går fram av navnet, har AV420 en disk på 20 GB.

I en test i vår søsterpublikasjon Dinside.no får AV420 spesielt gode skussmål for skjermen, og for et selvforklarende meny- og betjeningssystem.

Avspilling av de forskjellige formatene karakteriseres som svært overbevisende. Videoopptak fra tv krever en medfølgende Scart-kabel. Det er også mulig å forhåndsprogrammere TV-opptak. Lydopptak kan gjøres i ukomprimert wav-format hvis du er avhengig av ekstra god kvalitet. En kortleser gjør det mulig å kopiere for eksempel bilder direkte fra et digitalt kamera.

Vinneren av vår forrige spørrekonkurranse, Vinn Creatives mest allsidige MP3-spiller, vil bli offentliggjort her en gang i romjulen.

Hvor mye husker du av året som gikk?


2004 var et begivenhetsrikt år for informasjonsteknologien. Her er ti spørsmål der du kan teste hvor mye du minnes av alt som skjedde. Vær oppmerksom på feller i noen av svaralternativene!

Til toppen