Vinn bærbar videospiller og -opptaker

Vinn bærbar videospiller og -opptaker

Her kan du vinne en eksklusiv videospiller fra Archos, som også kan gjøre opptak fra tv og kamera.

Premien i denne ukens spørrekonkurranse på digi.no er en Archos 404 med DVR («digital video recorder») Travel Adapter som ekstrautstyr.

Archos 404 er fjerde generasjon av produsentens bærbare mediespillere. Med minimale ytre mål – 100 x 78 x 15 millimeter – og en vekt på kun 190 gram, tilbyr den ikke bare avspilling av video, men også direkte opptak av video fra valgfri kilde, blant annet tv og videokamera.

En innebygget mikrofon gjør det mulig med direkte lydopptak til apparatet.

Enheten har en harddisk på 30 GB. Skjermen er på 3,5 tommer. Den har en oppløsning på 320 x 240 punkter, og viser over 16 millioner farger.

Foruten video kan den også vise stillbilder og spille musikk. En innebygget pdf-leser gjør at den også kan brukes til å lese bøker og andre dokumenter. Den kan videre brukes som ekstern harddisk til en PC.

Videoopptak skjer i MPEG4-format. Video kan også spilles av i Microsoft-formater og i Apple-formater. Bilder håndteres i formatene JPEG, PNG og BMP, lyd i blant annet MP3, WAV, WMA og kopibeskyttede Microsoft-formater. Nedlastbare pluginns gir anledning til å spille også AAC- og AC3-audio.

PC-tilkoplingen over USB 2.0 er tilpasset synkroniseringsopplegget i Microsoft Windows. Archos 404 kan også koples til Apple-PC-er med Mac OS X.

Med fulladet batteri kan man spille av musikk i opptil tolv timer, video i opptil fire timer.

Anbefalt utsalgspris for ukens premie er 3395 kroner.

Du kan lese mer om ukens premie på denne siden fra nettstedet til Archos.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om Linux og åpen kildekode. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn en signert utgave av Vista Ultimate, som gikk i uken 26. januar til 2. februar, ble Anders Nordby, IT-konsulent, Kløfta. Vi gratulerer!

Denne spørrekonkurransen varte til klokka 11, fredag 9. februar 2007, og er nå avsluttet.

Til toppen