Vinn Bill Gates-signert Vista og spesialtastatur

Her kan du vinne samlerobjektet Vista Signature Edition, og et Bluetooth Vista-tastatur fra Logitech.

Vinn Bill Gates-signert Vista og spesialtastatur
Bilde:

I slutten av januar kjørte digi.no en svært populær spørrekonkurranse der premien var en signert utgave av Vista Ultimate Edition, det vil si den mest avanserte forbrukerutgaven av Windows Vista, med Bill Gates’ signature på omslaget. Hvert eksemplar av disse er nummerert, og man kan anta at de vil bli verdifulle samlerobjekter framover.

Denne uken stiller vi det andre eksemplaret redaksjonen har fått tak i av Vista Ultimate Signature Edition som premie, sammen med et avansert tastatur fra Logitech, spesielt designet for å tilby alle de nye funksjonene i Microsofts nye operativsystem: Logitech DiNovo Edge.

For en nærmere omtale av Windows Vista Ultimate Upgrade Limited Numbered Signature Edition, viser vi til konkurransen fra slutten av januar.

Logitech mener selv at DiNovo Edge er verdens mest avanserte tastatur. Det er svært tynt og tilbyr god ergonomi. Det kommuniserer med PC-en over en Bluetooth-forbindelse. Batteriene lades gjennom en elegant holder, som også gir arbeidsplassen et ryddig utseende.

Batteriene er av typen litium-ion: Fem minutters lading skal holde for en hel arbeidsdag, mens en full ladning på to timer skal holde for opptil to måneders bruk.

Tastaturet har en integrert flatmus som kan både supplere og erstatte den vanlige musen. Den er utformet med tanke på både raske og presise bevegelser av markøren på skjermen, og kan enkelt slås av og på etter behov.

For skrolling i skjermbildet er det en egen glidekontroll.

Ellers har tastaturet 17 spesielle taster for tilgang til egne funksjoner: Disse gir tilbakemelding via integrerte dioder.

Du kan lese mer om tastaturet Logitech DiNovo Edge på denne siden fra Logitechs nettsted.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om IP-telefoni. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn SMC Skype-telefon med WLAN aksesspunkt , som gikk i uken 2. til 9. mars, ble Rolf Arnold Lien, Andenes.

Denne spørrekonkurransen varte til klokka 11, fredag 16. mars 2007, og er nå avsluttet.

Les mer om: