PREMIEQUIZ

Vinn Brothers avanserte multiboks

Brother MFC-620CN er fotoskriver, skanner, faks og telefonsvarer, og leser minnekort. Kan du IT-bransjens slagord, kan den bli din.

26. nov. 2004 - 12:30

Brother har spesialisert seg på smarte og stillegående flerfunksjonsmaskiner.

Listen over funksjonene i den kompakte modellen MFC-620CN – premien i ukens spørrekonkurranse – omfatter, i tillegg til vanlig utskrift i sort/hvitt og farger: fotoutskrift, skanning, farge- og sort/hvittkopiering, og sending og mottak av fakser, både sort/hvitt og i farger. Den kan videre brukes til å ringe med, og den har innebygget telefonsvarer.

Utskrift skjer i alle alminnelige formater fra fotografier i 10 ganger 15 centimeter og opptil A4. Maskinen håndterer også konvolutter, glanset papir og transparenter.

Grensesnittet mot PC er USB 1.1 og 2.0. Maskinen kan også koples direkte til et vanlig lokalnett. Den fungerer mot Windows 98SE og nyere, og mot Mac OS 9.x og nyere.

Den håndterer flere typer minnekort – Smart Media, Compact Flash, Memory Stick, Secure Digital – og kan blant annet skanne direkte til minnekort.

Maskinen har atskilte blekkpatroner for sort, gult, cyan og magenta, slik at man kan bytte etter hvert som man går tom i stedet for å måtte erstatte alle fargene på en gang.

Standardpris for MFC-620CN er 2.690 kroner inklusiv mva.

Den kan bli din, hvis du kan IT-bransjens slagord.

Les mer om premien på denne siden hos Brother Norge.

Vinneren av forrige spørrekonkurranse, Vinn finger- pålogger med krypterende minnepinne, er Stine Møller fra Skedsmokorset, til daglig student på BI.


Slagord i IT-bransjen


Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.