Vinn CorelDraw-samlepakke

Test dine kunnskaper om IKT og vinn den nye CorelDraws 12-samlepakken.

Test dine kunnskaper om IKT og vinn den nye CorelDraws 12-samlepakken.

IKT-bransjen tar ikke mye juleferie - nyheter om produkter, lanseringer, brukervaner og oppkjøp pøser inn. Vi har samlet noen av de viktigste nyhetene den siste uken. Test deg selv og se hvor godt du følger med og hva du kan.

Klarer du alle spørsmålene, får du legge igjen din epost-adresse og delta i trekningen av den helt ferske CorelDraw12.

Samlepakken inneholder tegneprogrammet CorelDraw, bilde og maleprogrammet Corel Photo-Paint og animasjonsprogramet Rave samt en del støtteprogram.

Som hovedkonkurrenten Adobe legger Corel nå vekt på integrasjonen mellom sine produkter for enklere kryssbruk av filer mellom programmene. Den nye versjon 12 støtter blant annet også filene fra Adobes produkter og Office 2003.

Versjon 12 finpusser CorelDraw med flere nye funksjoner som gjør det enklere å tegne kurver.

Med i pakken følger det som vanlig 1000 fonter og 10.000 ferdige tegninger/bilder, noe som er med på å gjøre CorelDraw til en prisgunstig tilbud. CorelDRAW 12 koster 4.995 kroner uten moms når den kommer i salg i løpet av februar.

Her kan du lese mer om CorelDraw 12

Vinnere av forrige ukes konkurranse et Wacom Volito tegnebrett med mus ble Kim Møglegaard, som han kaller seg på sine hjemmesider. Møglegård er student på NITH (Norges Informasjonsteknologiske Høyskole) i Oslo og studerer til en bachlor i IT.


Ukens nyheter


IT-bransjen er kjapt i gang på nyåret og har allerede rukket å gjøre av seg. Test deg selv på hvor mye du har fått med deg.Til toppen