Vinn Creatives mest allsidige MP3-spiller

Kan du IT-bransjens varemerker og firmaer? Da kan du vinne den allsidige MP3-spilleren Creative ZEN Micro.

Kan du IT-bransjens varemerker og firmaer? Da kan du vinne den allsidige MP3-spilleren Creative ZEN Micro.

Creative ZEN Micro er en MP3-spiller med 5 GB harddisk og en rekke tilleggsegenskaper. Leverandøren bruker denne skissen for å formidle noen av dem:

Creative er spesielt stolte av det touchpad-styrte grensesnittet som skal gjøre det enkelt å finne fram til lagrede musikkspor og legge opp spillelister. Musikk kan hentes fra en PC over USB 2.0, eller man kan gjøre opptak fra den innebygde FM-radioen.

Avtalebok, adresseliste og oppgaveliste forutsetter synkronisering mot Microsoft Outlook på PC-en.

En innebygget mikrofon lar deg gjøre talenotater eller andre direkte lydopptak.

Kapasiteten på 2500 musikkspor forutsetter at musikken lagres i 64 kb/s WMA-format (Windows Media-formatet). Holder du deg til MP3 i 128 kb/s, blir kapasiteten halvert. Men 1250 spor er også godt over tre døgn med kontinuerlig avspilling.

Du kan lese mer om premien i denne ukens spørrekonkurranse på denne siden fra Creatives nettsted.

For å vinne den, må du svare på ti spørsmål om IT-selskaper og deres varemerker. Noen er enkle, andre ikke fullt så enkle. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av forrige ukes konkurranse, Vinn superspiller fra Sony, vil offentliggjøres straks vi har fått kontakt med vedkommende.

Hvem har disse varemerkene?


IT-verden er full av varemerker, noen veldig kjent, andre mindre kjent. Her får du en lett blanding å identifisere. Og det hjelper selvfølgelig på de mindre kjente hvis du har fulgt med i digi.no de siste ukene.

Til toppen