Vinn designer-DAB med MP3-spiller

Den nye Asono DAB1 kombinerer blant annet DAB-radio og MP3-spiller. Den er premien i ukens spørrekonkurranse, om IT-bedrifter og deres produkter.

Asono lanserer i begynnelsen av april 2006 en nyutviklet DAB Digital radio designet av Norway Says. Vinneren av ukens spørrekonkurranse i digi.no får en av de aller første eksemplarene.

Asono DAB1 mottar radioprogrammer over både DAB og FM. FM-mottakeren er av typen RDS («radio data system») slik at skjermen viser hvilken stasjon radioen er innstilt på. I tillegg til radio er det en innebygget MP3-spiller, mulighet for trådløs tilkopling av ekstern høyttaler, EPG («electronic programming guide») og alarmklokke.

Høyttaleren er levert av SEAS.

Displayet på radioen er vendbart, slik at radioen kan plasseres både stående og liggende.

MP3-spilleren kan spille både MP3 og Microsofts WMA-format, det siste også med rettighetsvern (DRM). Spilleren kan gjøre direkte opptak fra radioen. En timer-funksjon gjør det mulig å forhåndsprogrammere opptak og avspilling, samt slå på radioen på et bestemt klokkeslett.

De fysiske målene er beskjedne: 195 ganger 135 millimeter, og en dybde på 64 millimeter. Når det gjelder tilkopling har Asono DAB1 Aux/Line in, line out, hodetelefoner, trådløst tilknyttet ekstern høyttaler, mini USB Host, og spor for SD card, pluss strøm.

I Norge er listeprisen på Asono DAB1 1 995 kroner.

Du kan lese mer om premien i denne ukens spørrekonkurranse på denne siden på Asonos nettsted.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om IT-bedrifter og deres produkter. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn kompakt kamera med kraftig blits, som gikk i uken 10. til 17. februar, ble Daljeet Kaur, programmerer bosatt i Kristiansand.

Denne spørrekonkurransen varte til klokka 11, fredag 24. februar 2006, og er nå avsluttet.

Til toppen