PREMIEQUIZ

Vinn digitalt surround-anlegg

Vet du hvem som lager hva? Test deg selv og vinn Creative surroundanlegg og lydkort - både for stasjonære og bærbare PCer.

14. mai 2004 - 11:14

IT-bransjen bruker merkenavn for å skille sine produkter fra hverandre og ofte er disse mer brukt enn leverandørens navn. Så hvem lager hva?

Test deg selv og bli med i en ny trekningen av Creative Labs Inspire T7700, et kraftig surround-høyttalersett for musikk og spill. Vi hadde samme premie for to uker siden og har fått et nytt sett fra Creative.

Sammen med høyttalersettet følger det et Sound Blaster Audigy 2 NX eksternt lydkort. Dette lydkortet er en boks som med USB 2-tilknytning kan brukes på både stasjonære og bærbare PCer.

Creative Inspire T7700 har åtte høyttalere - syv satellitter og et kraftig basselement med forsterker. Systemet støtter Dolby Digital EX, DTS ES og EAX ADVANCED HD-lydstandardene. Du kan også mikse opp 5.1- og 6.1-innhold til 7.1-surround. De tre fremre sentersatellittene benytter Creatives unike toveiskonstruksjon, som omfatter både diskant- og mellomtoneelement for å gi et mer detaljert og realistisk lydbilde. Systemet leveres også med en funksjonsrik ekstern kontrollenhet og M-PORT-kontakt for direkte avspilling med kompatible MP3-spillere.

Sound Blaster Audigy 2 NX-boksen gir deg lyd for opptil 7.1 surround og DVD-Audio på bærbare og stasjonære PC-er - uten montering. Du kan få ut ta opp og spille av lyd i opp til 24 biter / 96 kHz. Sammen med lydkortet følger Creative MediaSource 2 for avspilling, biblioteksstyring og administrasjon av digital lyd. Du får dessuten med en fullt integrert fjernkontroll. Audigy 2 NX gir deg optisk S/PDIF inn-/utgang, koaksial S/PDIF-utgang, mikrofoninngang, linjeinngang og hodetelefonutgang.

På norske nettbutikker koster de to Creative-produktere rundt 1000 kroner hver.

Her kan du lese mer om Creative Inspire T7700 og her kan du lese mer om Sound Blaster Audigy 2 NX

Vinneren av forrige konkurranse og en trådløs nettverkspakke fr D-Link ble Steffen Moen, som jobber med IT på Rikshospitalet.


10 spørsmål




Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.