Vinn eksklusivt headset for Skype og mobil

Plantronics Voyager 510-USB er verdens første headset som skifter automatisk mellom IP-telefoni og mobilen, og er premien i ukens spørrekonkurranse.

Plantronics har spesialisert seg på lette headset siden 1962, da de fikk kontrakten med NASA om å levere utstyr til den første månelandingen. De har nettopp lansert en ny modell i sin Voyager 510-serie: 510-USB er verdens første headset som skifter automatisk mellom samtaler over Internett og samtaler over mobiltelefonen.

I Norge kommer headsettet tidlig i august. Premievinneren blir en av de første her i landet som får et eksemplar.

På PC-en konfigurerer headsettet seg selv straks man setter USB-pluggen i sporet på PC-en. Den er også verdens første Bluetooth-headset som kan brukes til alle slags «softphone» på PC-en, alt fra Avaya og Cisco til Skype. Det er videre kompatibelt med lynmeldere som overfører tale, for eksempel MSN Messenger og Yahoo Messenger.

Som de øvrige headsettene i Voyager 510-serien har 510-USB en rekke teknologiske finesser som bedrer lydkvaliteten og bruken, blant annet støydempende mikrofon og såkalt WindSmart-teknologi. Det innebærer gode forhold i bil, utendørs og på støyende steder som offentlige WLAN-soner.

Enheten leveres med lader og USB-lader. Taletiden er opptil seks timer mellom hver lading, standby-tiden er opp til 100 timer. Rekkevidden over Bluetooth – til både mobil og PC – er opptil ti meter. Vekten er minimal: knappe 14 gram.

Oppgitt gatepris på Plantronics Voyager 510-USB er 1275 kroner, inklusiv mva. Norsk distributør er O.J. Dahl.

For å vite mer om ukens premie, kan du gå til denne siden på Plantronics' nettsted.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om IT-produkter og -leverandører. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn iPod med Apples lydanlegg, som gikk i uken 9. til 16. juni, ble Svein Parnas, senior teknologirådgiver.

Denne spørrekonkurransen varte til klokka 11, fredag 23. juni 2006, og er nå avsluttet.

Til toppen