PREMIEQUIZ

Vinn eksklusivt kamera med superzoom

Her kan du vinne minikameraet Panasonic Lumix TZ3, med 10x optisk zoom, Leica-optikk og mye mer.

11. mai 2007 - 10:58

Her kan du vinne det mest avanserte av de to nye kraftige digitalkameraene i lommeformat som Panasonic kunngjorde i mars, og som nettopp er kommet på det norske markedet: Lumix DMC-TZ3.

Dette kameraet er spesielt utviklet med tanke på bruk på farten: Det har en rekke svært avanserte funksjoner, samtidig som det får plass i lommen.

Oppløsningen er 7,2 megapiksler. Optikken er fra den anerkjente kvalitetsleverandøren Leica.

Trass i de minimale ytre målene, har linsen 10x optisk zoom, med et område på 28 (vidvinkel) til 280 millimeter. Bildet vises på en tre tommers LCD-skjerm med 230.000 punkter.

TZ3 har en optisk bildestabilisator som kompenserer for skjelving. Den har også en intelligent ISO-kontroll som automatisk oppdager om motivet er i bevegelse, og justerer lukkertid og ISO-innstilling for å oppnå maksimal skarphet.

Det er motivprogrammer for blant annet fly, strand, landskap og solnedgang.

Som ekstrautstyr finnes et undervannshus: Det tillater fotografering ned til 40 meters dyp. Undervannsbildene støttes av et motivprogram for dykking.

En egen «clipboard»-funksjon gjør det enkelt å lagre og hente frem nytte informasjon: Man kan for eksempel knipse et bilde av et kart eller av en rutetabell og ha det alltid straks tilgjengelig i kameraet.

En nyttig funksjon er Travel Date Setting, som holder kronologisk orden på bildene.

Veiledende utsalgspris på Panasonic Lumix DMC-TZ3 er 4000 kroner.

Du kan lese mer om ukens premie på denne siden på Panasonics norske nettsted.

For en uavhengig vurdering av Panasonic Lumix DMC-TZ3, kan du lese denne testen på Digital Photography Review: Panasonic Lumix DMC-TZ3 Review, April 2007.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om Linux. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn Nokias stilriktige forretningsmobil, som gikk i uken 4. til 11. mai, og der premien var Nokia E65, ble Leidulf Eike, Vikran.

Denne spørrekonkurransen varte til klokka 11, fredag 18. mai 2007, og er nå avsluttet.


Linux

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.