PREMIEQUIZ

Vinn elegant Edge-mobil med roterende kamera

Samsung SGH-E340E er en elegant Edge-mobil med roterende kamera. Den er premien i vår spørrekonkurranse om PC-er.

20. jan. 2006 - 11:00

Samsung SGH-E340E er en mobiltelefon med et enkelt og stilig ytre. Med standardbatteri veier den bare 80 gram og tilbyr 4,5 timers samtaletid mellom hver oppladning.

Telefonen har to skjermer: En indre TFT-skjerm som viser opptil 65 000 farger, og en ytre grafisk skjerm.

Edge-teknologien gir dataoverføring i opp 236 kb/s, og sikrer kjapp nedlasting av spill, videoklipp, bilder og ringetoner. Støtte for streaming gjør moderne tjenester som mobil-tv tilgjengelig.

I den øverste delen av telefonen er et roterbart kamera. Roterbarheten gjør at du alltid kan se fargeskjermen på innsiden – søkeren – uansett hvordan du vinkler objektivet.

Andre egenskaper er MP3-spiller, Bluetooth for trådløs overføring, e-post, USB-utgang og synkronisering mot Outlook på PC-en. Det interne lageret er på 40 MB for bilder og lyd, og 4 MB for Java-applikasjoner. Trippelbånd gjør at telefonen også kan brukes i USA.

En typisk pris for Samsung SGH-E340E i Norge er så vidt i underkant av 2 000 kroner.

Du kan lese mer om premien i denne ukens spørrekonkurranse på denne siden på Samsungs nettsted.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om PC-er. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn harddisk MP3- spiller på 95 gram, som gikk i uken 13. til 20. januar, ble Stein Kristian Dahl, som arbeider i butikk. Vi gratulerer!

Denne spørrekonkurransen varter til klokka 11, fredag 27. januar 2005, og er nå avsluttet.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.