Vinn elegant USB-disk på 500 GB

Her kan du vinne en hendig og nett ekstern harddisk til PC og Mac, på hele 500 GB.

Her kan du vinne en hendig og nett ekstern harddisk til PC og Mac, på hele 500 GB.

Ekstra lagringskapasitet er et typisk behov for de fleste PC-brukere. Premien i spørrekonkurransen vår denne uken er flaggskipet i Value Line-familien av eksterne USB-harddisker fra Iomega: Silver Series Desktop Hard Drive i 500 GB.

Avhengig av formatene du bruker, er dette nok til å lagre opptil to millioner fotografier, opptil ni tusen timer musikk, eller opptil 750 timer med video. Disken roterer i 7200 omdreininger per minutt.

Enheten koples til og fra en PC eller Mac over USB-porten, også under kjøring, og er straks klar til bruk.

Det ytre designet er elegant. Enheten er hendig og nett, og veier 1,5 kilogram. De ytre målene er 208 x 122 x 42,5 millimeter.

Systemkravet er enten Pentium PC med Windows 2000 eller nyere, og USB-utgang; eller Mac iMac, Mac G4 eller Mac G3 (bare blå og hvit), med USB-utgang og Mac OS 9.0 eller nyere. USB 2.0 er en fordel for ytelsens skyld, men disken fungerer også med USB 1.1.

En typisk gatepris på Iomega Value Line 500 GB, vil være rundt 2100 kroner, inklusiv mva.

Du kan lese mer om premien i denne ukens spørrekonkurranse på denne siden på Iomegas nettsted.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om filendelser og filformater. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn surround-lyd med trådløse høyttalere, der premien var en Creative GigaWorks G550W, og som gikk i uken 15. til 22. september, ble Jarle Alvheim, Oslo.

Denne spørrekonkurransen varte til klokka 11, fredag 29. september 2006, og er nå avsluttet.

Til toppen