Vinn en 500 GB USB-disk fra Toshiba

Her kan du vinne Toshibas nyeste USB-disk, som passer alle PC-er og lagrer 500 GB.

Vinn en 500 GB USB-disk fra Toshiba

Her kan du vinne Toshibas nyeste USB-disk, som passer alle PC-er og lagrer 500 GB.

Tidligere i høst kunngjorde Toshiba en total fornyelse av sitt utvalg av små, eksterne USB-disker, med kapasiteter opptil 500 GB.

Nå er det like før diskene gjøres tilgjengelige på det norske markedet, og Toshiba Norge har stilt en av dem til rådighet som premie i denne spørrekonkurransen. Det dreier seg om den største modellen, PX1269E-1G50, med en kapasitet på 500 GB.

Disken er konstruert slik at den kan stå både vannrett og loddrett. Den har ingen vifte, og er tilnærmet lydløs i drift.

Medfølgende programvare styrer både tilgang til disken og enkel sikkerhetskopiering fra en PC. Når man har lagt opp hvilke mapper og filer som skal sikkerhetskopieres, gjennomføres kopieringen bare ved å trykke på en knapp på disken, såkalt «PushButton Backup».

Programvaren, kjent som «Regen», tillater kjapp gjenoppretting av spesifikke filer og mapper fra disken. Den kan også brukes til å synkronisere data mellom to PC-er, og til å passordbeskytte disken. Oppsett og gjenoppretting ledes av egne veivisere i programmet.

Data mellom disken og PC-en overføres i 480 Mb/s. Disken roterer i 7200 omdreininger per minutt. Det kreves en PC med Microsoft Windows 2000 eller nyere.

Toshibas nye USB-disk PX1269E-1G50 på 500 GB kan ventes å få en butikkpris i Norge på rundt 2400 kroner.

Du kan lese mer om premien i denne ukens spørrekonkurranse på denne siden på Toshibas britiske nettsted. (I skrivende stund er produktet ennå ikke allment tilgjengelig i Norge.=

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om mobiltelefoner. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn Philips' nyeste flashminnespiller, som gikk i uken 1. til 8. desember, og der premien var en GoGear SA9200 på 2 GB, ble Anette O. Hilsen som er skoleelev i Skjåk. Vi gratulerer!

Denne spørrekonkurransen varte til klokka 11, fredag 15. desember 2006, og er nå avsluttet.

Til toppen