Vinn en 60 GB spiller for musikk og video

Her kan du vinne Creatives ørlille 60 GB spiller for musikk, bilder og video, med FM-radio.

Vinn en 60 GB spiller for musikk og video

Her kan du vinne Creatives ørlille 60 GB spiller for musikk, bilder og video, med FM-radio.

Premien i denne ukens spørrekonkurranse på digi.no er spilleren Zen Vision:M i sin feteste utgave, med 60 GB disk, fra Creative Labs.

Zen Vision:M har en 2,5 tommers fargeskjerm i 262 144 farger. Den kan lagre opptil 15 000 musikkspor eller opptil 240 timer med video.

Den støtter lydformatene WMA (med rettighetsstyring), MP3 og WAV, videoformatene MPEG (1/2/4), DivX, XviD og WMV, og kan vise stillbilder i JPG-format.

Det oppladbare batteriet tilbyr spilletider på opptil 5 timer for video, og 16 timer for lyd.

Den kan koples direkte til et digitalkamera over en medfølgende USB-Host-kabel, slik at man kan laste den med bilder uten å gå veien om en PC. Tilkopling til PC går over vanlig USB-kabel. Den kan også koples til tv og vise både stillbilder og video der. I tillegg har den innebygget FM-radio og mikrofon.

Creative har patent på grensesnittet. Apple er blant dem som har lisensiert det.

Zen Vision:M 60 GB har en veiledende norsk pris på 3419 kroner, inklusiv mva.

Du kan lese mer om premien i denne ukens spørrekonkurranse på denne siden på Creative Labs’ nettsted.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om bedriftsprogramvare. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn en trådløs telefon for Skype, som gikk i uken 10. til 17. november, og SMC WSKP100 Skype-sertifisert Wi-Fi phone, ble systemutvikler Terje Tessem i Tananger. Vi gratulerer!

Denne spørrekonkurransen varte til klokka 11, fredag 24. november 2006, og er nå avsluttet.

Til toppen