PREMIEQUIZ

Vinn en boomboks med spiller og fjernkontroll

Her kan du vinne boomboksen TravelSound fra Creative, med MP3-spilleren Zen V plus.

12. jan. 2007 - 11:04

Ukens premie er «boomboksen» TravelSound fra Creative Labs, komplett med MP3-spilleren Zen V plus.

TravelSound er et lite og bærbart høyttaleranlegg der spesielle drivere sørger for optimal lyd. Enheten kan innstilles på «wide stereo» for å gi et inntrykk av bredere lyd.

MP3-spilleren plasseres i en egen krybbe mellom høyttalerne, og styres av en infrarød fjernkontroll som leveres med TravelSound.

Enheten kan brukes til å lade MP3-spilleren. Den kan også koples til PC over en USB-forbindelse, slik at man samtidig kan utveksle musikk spor mellom spilleren og PC-en.

Anlegget drives av fire AA-batterier. De kan holde i opptil 25 timer. Uten batterier veier TravelSound 755 gram. Målene er 235 x 55 x 135 millimeter. Fjernkontrollen er 86 millimeter lang og 13 millimeter bred.

Det er utgang til subwoofer, og en ekstra lydinngang, for eksempel for å høre musikk direkte fra PC.

MP3-spilleren Zen V Plus har innebygget FM-mottaker, slik at hele TravelSound-anlegget også framstår som en fjernstyrt radio. Den veier 43,5 gram og kan lagre 4 GB med musikk.

Med både TravelSound og spilleren Zen V Plus har ukens premie fra Creative en verdi i overkant av 2100 kroner.

Du kan lese mer om ukens premie på denne siden fra nettstedet til Creative.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om servere. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn Nintendos nye Wii, som gikk i uken 5. til 12. januar, ble Øystein Os Simonsen, grafisk designer i Oslo.

Denne spørrekonkurransen varte til klokka 11, fredag 19. januar 2007, og er nå avsluttet.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.