Vinn en design-mobil med MP3-spiller

Samsung SGH-730 er svart og lekker, og tilbyr MP3-spiller, kamera og radio. Den er premien i vår første spørrekonkurranse i 2006.

Samsung SGH-730 er svart og lekker, og tilbyr MP3-spiller, kamera og radio. Den er premien i vår første spørrekonkurranse i 2006.

Samsung SGH-E730 er en lekkert designet sammenleggbar mobiltelefon. Den leveres utelukkende i svart lakk, med detaljer i sølv. Den inneholder også MP3-spiller, FM-radio og megapikselkamera som også kan brukes til video.

Denne mobilen har to fargeskjermer. Den indre er en TFT-skjerm med 262 000 farger og 176 x 220 punkter. Den ytre er en OLED-skjerm med 65 000 farger. Den har alternative visninger som kan velges etter behov.

MP3-spilleren og FM-radio betjenes uten å åpne telefonen. Minnet på 96 megabyte tillater opptil 20 musikkspor. 92 megabyte kan brukes til musikk eller bilder, mens 4 MB er reservert for Java-programmer.

Kameraet kan også ta opp lyd. Objektet kan belyses med en innebygd fotolampe. Lampen kan også aktiveres for seg, for eksempel når man har bruk for en liten lommelykt.

Telefonen kommuniserer med andre apparater, blant annet PC og skriver, over USB eller Bluetooth. Programvaren synkroniserer med avtalebok, oppgaveliste og kontaktliste i Outlook.

En typisk pris i Norge for Samsung SGH-E730, uten abonnement, er rundt 3 000 kroner.

Du kan lese mer om premien i denne ukens spørrekonkurranse på denne siden på Samsungs nettsted.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om nyheter som kom eller ble varslet i fjor. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn pekeren som verner mot musesyke, som gikk i uken 23. desember til 6. januar, ble systemutvikler Vidar Sonerud, Lillestrøm.

Denne spørrekonkurransen varte til klokka 11, fredag 13. januar 2005, og er nå avsluttet.


Nyheter i 2005


Det kom mange teknologinyheter i 2005, både som reelle lanseringer og som kunngjøringer. Her er ti spørsmål som kan hjelpe deg til å friske opp hukommelsen.
Til toppen