Vinn en elegant og allsidig stue-PC

Svar riktig og vinn Fujitsu Siemens’ mest avanserte stue-PC, den elegante Scaleo E.

I anledning sommeren tilbyr digi.no to spørrekonkurranser, med enda flottere premier enn vanlig. De første fire ukene var premien en iPaq hw6915, HPs fremste håndholdte for bedriftsmarkedet, med integrert mobiltelefon og GPS, blant annet.

I tre uker, det vil si fra 28. juli til 18. august, er premien den mest avanserte stue-PC-en til Fujitsu Siemens, en Scaleo E.

Scaleo E er en avansert PC og underholdningsmaskin, designet slik at den glir inn i et stuemiljø.

Det er ikke noe kontorpreg over konstruksjonen, selv om den kombinerer alle egenskapene til en kraftig PC med et system som lar deg spille av og brenne DVD-er, gjøre opptak av video til harddisk, spille av musikk og vise digitale fotografier. Scaleo E kan leveres med innebygget tv-mottaker, og gir digital og analog surround lyd i 7.1. Operativsystemet er Windows XP Media Center Edition: Det sikrer et brukergrensesnitt som styres fra en fjernkontroll, og som er enkelt å forholde seg til.

Maskinen har universell kortleser foran for å hente inn data fra alle slags kameraer, samt Firewire-port både foran og bak, fire USB 2.0-porter bak og to foran. Det er videre uttak til mikrofon, åtte lydkanaler (7.1), SCART TV ut (RGB, S-Video, Composite), SCART Video inn, DVI-D, VGA, IR (to stykker), S/PDIF, mikrofon og hodetelefoner (i forkant). Det er vanlig Ethernet-utgang for tilkopling til Internett.

Den drives av en Intel Pentium 4-prosessor. Harddisken er på 250 GB, og DVD-brenneren er to lags DVD±R/RW. Grafikken er NVIDIA GeForce 6600, med 256 MB ViVo P. Den kan utstyres med opptil 3 GB DDR DRAM 400 minne.

I tillegg til fjernkontroll, har Scaleo E et trådløst tastatur med integrert peker (mus).

Scaleo E er ny i Norge, og prisen er ennå ikke klar. For en Scaleo C må man ut med rundt 10 000 kroner.

For å vite mer om premien i sommerkonkurransen, kan du gå til denne siden på nettstedet til Fujitsu Siemens.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om Opera Software, det mest internasjonalt kjente norske programvareselskapet. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Kommer du ikke i mål, er kan du trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn en iPaq med alt av tilleggsutstyr, som gikk i ukene 30. juni til 28. juli, ble David Cescato, Jar.

Denne spørrekonkurransen varte i tre uker, og og er nå avsluttet.

Til toppen