Vinn en iPaq med alt av tilleggsutstyr

I anledning sommeren varer spørrekonkurransen ut juli. Premien er en HP iPaq med alt av ekstra utstyr, dvs en smart mobil med GPS, foldbart skrivetastatur, bæreveske og mer.

I anledning sommeren vil ikke digi.no tilby noen ukentlig spørrekonkurransen. I stedet gjør vi som i fjor: Vi deler opp sommeren i to bolker på henholdsvis fire og tre uker, og tilbyr to konkurranser med fetere premier enn normalt.

Først ute er iPaq hw6915: HPs fremste håndholdte for bedriftsmarkedet.

Som standard er dette en komplett PDA med integrert mobiltelefon, og datakommunikasjon over både Bluetooth og WLAN. Operativsystemet er Windows Mobile, og det er et solid utvalg av applikasjoner til både nytte – avtalebok, kontaktlister, lommeutgaver av Word, Excel og Powerpoint med mer – og underholdning, som Windows Media Player.

I tillegg er GPS og kartsystem standard.

Som ekstra utstyr har HP stilt opp med følgende for premien i vår første sommerkonkurranse i år:

Utbrettbart tastatur

Bilholder

Bluetooth hodetelefoner

Bæreveske

Ekstra minnebrikke.

Med dette ekstrautstyret blir iPaq hw6915 et komplett verktøy for svært mange oppgaver i både fritid og arbeidstid. Man finner fram i kronglete gater med bil. Det utbrettbare skrivetastaturet gjør det enkelt å redigere e-post og alle slags dokumenter. Bluetooth hodetelefoner forsterker musikkopplevelsen. Bærevesken gjør at enheten og tilleggsutstyret kan medbringes sikkert og elegant.

Selve iPaq hw6915 fås i Norge for rundt 6000 kroner. Ikke alt ekstrautstyret er ferdig priset ennå, men verdien på hele pakken ligger nok langt over hva bare iPaq-en koster. Her er funksjonalitet som langt på vei erstatter en bærbar PC, samtidig som man har tilleggsfunksjoner som ingen PC kan tilby i så hendig format.

For å vite mer om premien i sommerkonkurransen, kan du gå til denne siden på nettstedet til HP Norge.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om Windows. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn verdens mest avanserte DAB-radio, som gikk i uken 23. til 30. juni, ble Glenn Mandelid, Oslo.

Denne spørrekonkurransen varte i fire uker, og ble avsluttet fredag 28. juli 2006.

Til toppen