Vinn en iPod 80 GB

Her du vinne toppmodellen av femte generasjon iPod fra Apple.

Vinn en iPod 80 GB

Her du vinne toppmodellen av femte generasjon iPod fra Apple.

For en måned siden fornyet Apple hele sin iPod-kolleksjon. Den klassiske utgaven kom i femte generasjon og var gjenstand for flere forbedringer.

    Les også:

Skjermen er på 2,5 tommer og skal være 60 prosent lysere og skarpere. Batteriets levetid er forlenget, og grensesnittet er tilpasset nye muligheter i iTunes 7. Kombinasjonen av nye iPod og iTunes 7 skal gjøre håndteringen fra søk til nedlasting enklere enn før. iTunes Store skal videre tilby populære videospill spesielt designet for femte generasjon iPod. Eksempler på titler: Bejeweled, Cubis 2, Mahjong, Mini Golf, Pac-Man, Tetris, Texas Hold’em, Vortex og Zuma.

Premien i ukens spørrekonkurranse på digi.no er utgaven med hele 80 GB harddisk. Denne versjonen har også den beste levetiden for batteriet: opptil 20 timer for musikk og opptil 6,5 timer for video.

Den nye iPod 80 GB koster 3290 kroner i Apples egen nettbutikk.

Du kan lese mer om premien i denne ukens spørrekonkurranse på denne siden på Apples nettsted.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om IT-selskapet Hewlett-Packard. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn forundringspakke fra Icemat, der premien besto av forskjellig avansert PC-tilbehør, og som gikk i uken 6. til 13. oktober, ble Øystein Hiåsen, Prestfoss. Vi gratulerer!

Denne spørrekonkurransen varte til klokka 11, fredag 20. oktober 2006, og er nå avsluttet.


Hewlett-Packard


Hewlett-Packard (HP) har vokst forbi IBM i omsetning, og er verdens største IT-selskap. Det er turbulente tider for selskapets ledelse på grunn av den såkalte spionsaken. Her er ti spørsmål om ulike sider ved HP, dets virksomhet og dets historie.
Til toppen