Vinn en nett og liten musikkmobil

Her kan du vinne en liten og nett musikktelefon med vippedeksel og allsidige egenskaper.

Vinn en nett og liten musikkmobil

Her kan du vinne en liten og nett musikktelefon med vippedeksel og allsidige egenskaper.

Som premie i denne ukens spørre­konkurranse på digi.no har vi en allsidig musikkmobil: Sony Ericsson W300i Walkman.

Denne vippedeksel­telefonen er liten – 90 x 47 x 24,5 millimeter – og nett med sine 94 gram. Den leveres med USB-kabel, stereo headset og 256 MB tilleggsminne på Memory Stick.

Blant programvaren er en komplett Walkman-pakke for lytting og overføring av musikk mellom mobiltelefonen og PC, og for direkte innspilling av lyd. Med 96 kb/s AAC-format blir et typisk musikkspor på rundt tre MB. Det innebærer at mobilen kan lagre rundt 80 spor.

En ekstra skjerm i dekselet gjør at man kan følge med på det som spilles, uten å åpne dekselet.

Det er ellers integrert VGA-kamera, FM-radio med RDS og støtte for Java. I tillegg til USB, kan telefonen kan utveksle data over GPRS, Bluetooth og infrarød forbindelse.

Uten abonnement, koster Sony Ericsson W300i Walkman så vidt i underkant av 2000 kroner.

Du kan lese mer om premien i denne ukens spørrekonkurranse på på denne siden på nettstedet til Sony Ericsson.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om prosessorer. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn eksklusiv og superrask USB-pinne, som gikk i uken 27. oktober til 3. november, og der premien var en Kingston DataTraveler Secure 4 GB, ble Egil Joachim Johansen, Oslo, som arbeider med rekruttering av IT-personell. Vi gratulerer!

Denne spørrekonkurransen varte til klokka 11, fredag 10. november 2006, og er nå avsluttet.

Til toppen