PREMIEQUIZ

Vinn en personlig navigator med MP3

Her kan du vinne en personlig navigator – med MP3-spiller – som også kan monteres i bilen.

20. okt. 2006 - 10:57

Premien i denne ukens spørre­konkurranse i digi.no er en Fujitsu Siemens Pocket Loox N100.

Fujitsu Siemens’ Pocket Loox-produkter er primært kjent som PDA-er. N100 er imidlertid ikke en PDA., men en «PNA», altså en «Personal Navigator Assistant».

Den inneholder kart og GPS, og skal være den letteste multifunksjonelle PNA på markedet, med sine 110 gram. Den er med andre ord lett å ta med seg til fots eller på sykkel.

I tillegg er den en MP3-spiller og en liten spillmaskin. Den leveres med flere såkalte retrospill.

Navigasjonsløsningen er Navigon MobileNavigator 6. Pocket Loox N100 er det første systemet med denne programvaren Det er videre en integrert GPS-antenne, og SiRFstar III brikkesett. Grensesnittet er en 2,8 tommers trykkfølsom skjerm med en oppløsning på 240 x 320 punkter. Kjøreveiledning gis på flere språk.

Enheten leveres med holder og lader for bil, og mini-SD-kort på 1 GB.

En medfølgende USB-kabel brukes til overføring av kart og musikk fra en PC.

MP3-spilleren støtter formatene MP3, WMA og AAC.

En medfølgende DVD gir detaljerte veikart for 37 europeiske land: Albania, Andorra, Østerrike, Belgia, Bosnia Herzegovina, Bulgaria, Kroatia, Tsjekkia, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Storbritannia, Hellas, Ungarn, Italia, Latvia, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Makedonia, Monte Carlo, Nederland, Norge, Polen, Portugal, Irland, Romania, San Marino, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spania, Sverige, Sveits og Vatikanstaten.

En typisk pris på Fujitsu Siemens Pocket Loox N100 er 2860 kroner, inklusiv mva.

Du kan lese mer om premien i denne ukens spørrekonkurranse på denne siden på Fujitsu Siemens' nettsted.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om Linux. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn en iPod 80 GB, som gikk i uken 13. til 20. oktober, ble Elisabeth Skjellum, lærer i Grimstad. Vi gratulerer!

Denne spørrekonkurransen varte til klokka 11, fredag 27. oktober 2006, og er nå avsluttet.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.