Vinn en signert utgave av Vista Ultimate

Her kan du vinne en eksklusiv Windows Vista Ultimate, med signaturen til Bill Gates på esken.

Vinn en signert utgave av Vista Ultimate

Her kan du vinne en eksklusiv Windows Vista Ultimate, med signaturen til Bill Gates på esken.

Premien i vår spørrekonkurranse denne uken er et eksklusivt produkt fra Microsoft: Windows Vista Ultimate Upgrade Limited Numbered Signature Edition.

Det dreier seg om en eske med en DVD som lar deg oppgradere fra Windows XP eller 2000 til Ultimate-utgaven av Windows Vista, den mest avanserte versjonen av Microsofts nyeste produkt. Windows Vista kommer i vanlig handel tirsdag 30. januar.

Esken er påført signaturen til Microsoft-gründer Bill Gates, og hvert eksemplar er nummerert. Opplaget er begrenset til 20.000, verden over.

Produktet er avertert på Amazon.com, men ikke i salg, på grunn av det begrensede opplaget.

Ultimate-versjonen av Vista har alle egenskapene til utgavene beregnet på profesjonelle brukere, og samtidig alle multimedie- og underholdningsegenskapene til den mest avanserte forbrukerversjonen.

Her er noen skjermbilder som gjenspeiler noen av egenskapene til Vista:

Grensesnitt i tre dimensjoner:

Forbedret kontrollpanel

Nytt grensesnitt for å starte programmer

Microsoft Windows Vista Ultimate Upgrade Limited Numbered Signature Edition skal ha en listepris på 259 dollar i USA. Med norsk merverdiavgift skulle prisen her i landet være i underkant av 2100 kroner, i den utstrekning produktet over hodet kommer i salg.

Du kan lese mer om ukens premie på denne siden fra nettstedet til Amazon.com, der produktet i skrivende stund ikke er til salg.

    Les også:

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om Microsoft. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn et suverent grafikkort for spill, der premien var en GeForce 7900 GT fra Point of View, og som gikk i uken 19. til 26. januar, ble Vegard Alsli, student, Kristiansund.

Denne spørrekonkurransen varte til klokka 11, fredag 2. februar 2007, og er nå avsluttet.

Til toppen