Vinn en super-mobil som har absolutt alt

HW6515 er HPs mest avanserte PDA, med integrert mobil, GPS og kamera. Den er premien i ukens spørrekonkurranse, om EUs sak mot Microsoft.

HW6515 er HPs mest avanserte PDA, med integrert mobil, GPS og kamera. Den er premien i ukens spørrekonkurranse, om EUs sak mot Microsoft.

HP er verdens største og mest erfarne leverandør av Windows-baserte PDA-er. Modellen iPaq HW6515 er den foreløpige kronen på verket. Den er HPs mest avanserte PDA noensinne, med integrert mobiltelefoni (GSM), datakommunikasjon (GPRS/EDGE), geografisk posisjonering (GPS) og kamera.

Enheten har en TFT-skjerm på tre tommer, med en oppløsning på 240 x 240 punkter og 64 000 farger. De ytre målene er 71 x 21 x 118 millimeter, mens vekten er 165 gram. Den drives av en Intel-prosessor i 312 MHz og inneholder 128 MB minne. Det er både integrert tastatur og berøringsfølsom skjerm som kan betjenes med pekepenn eller fingertupper.

Kopling til annet utstyr skjer trådløst over Bluetooth eller IrDA (infrarød) eller over USB-kabel. Det er spor for SD- og Mini SD-spor.

Medfølgende programmer, i tillegg til Microsoft-programmene som følger med Windows Mobile med nettleser, e-postklient, Pocket-utgavene av Office, Media Player og så videre, omfatter blant annet verktøy for håndtering av innstillinger for GSM og GPRS, GPS-navigering og kart – med talestyring – fra Tom Tom, sikkerhetskopiering og bildehåndtering fra HP.

Ellers medfølger også krybbe for lading og synkronisering mot PC.

Prisen på HP iPaq HW6515 er rundt 4700 kroner.

For å vite mer om ukens premie, kan du gå til denne siden på leverandørens nettsted.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål EUs monopolsak mot Microsoft. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn en ekstremt brukervennlig USB-disk, som gikk i uken 21. til 28. april, ble Kjell Jovik i Sandnes.

Denne spørrekonkurransen varte til klokka 11, fredag 5. mai 2006, og er nå avsluttet.

Til toppen