Vinn en superrask og eksklusiv USB-pinne

Vinn en superrask og eksklusiv USB-pinne

Her kan du vinne en krypterende og superrask USB-pinne som også kan være utvidet minne for en PC med Vista.

Premien i ukens spørrekonkurranse på digi.no er en USB-minnepinne beregnet på profesjonelle brukere: Kingston DataTraveler Secure. Det innebærer at den ikke bare har topp spesifikasjoner på hastighet – USB 2.0 Hi-Speed – men at den også har innebygget 256 biters AES-kryptering i maskinvaren.

Svarer du riktig på alle ti spørsmålene i spørrekonkurransen, kan du vinne utgaven av denne USB-pinnen med størst kapasitet: 4 GB.

DataTraveler Secure er kompatibel med en ny egenskap i Microsofts kommende oppgradering av Windows: Windows Vista ReadyBoost.

Dette er en teknologi som tidligere ble kalt EMD for «External Memory Devices», og som utnytter flashminneenheter som buffer mellom maskinens minne og harddisken. På en Vista-drevet PC vil du derfor oppleve at DataTraveler Secure øker det virtuelle minnet med opptil 4 GB, med langt bedre ytelse enn du kan vente fra harddisken.

Den norske prisen på Kingston Data Traveler Secure 4 GB er ennå ikke klar, men ut fra den oppgitte svenske listeprisen, burde den ligge mellom 2300 og 2400 norske kroner, inklusiv mva.

Du kan lese mer om premien i denne ukens spørrekonkurranse på på denne siden på Kingstons nettsted.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om Microsoft. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn en personlig navigator med MP3, som gikk i uken 20. til 27. oktober, ble Ken Martin Kvandal, student i Mosjøen. Vi gratulerer!

Denne spørrekonkurransen er nå avsluttet. Vinneren vil bli annonsert i forbindelse med neste quiz så snart vedkommende er blitt trukket ut og kontaktet.


Til toppen