Vinn en syltynn MP3-spiller og radio

Hvilke programmer bruker du til hvilke filer? Test deg selv og vinn Creative syltynne og lommevennlige Muvo Slim MP3-spiller.

Hvilke programmer bruker du til hvilke filer? Test deg selv og vinn Creative syltynne og lommevennlige Muvo Slim MP3-spiller.

Når du skal kjøpe eller bygge deg nye PC, bør du vite litt om hva du kan få og hva som er best? For standarder og forkortelser kommer og går.

Test deg selv og bli med i trekningen av nye MP3-spilleren til Creative Labs, MuVo Slim. Spilleren er på størrelse med et kredittkort, men med en tykkelse på bare 7,6 millimeter. (omtrent som en blyant)

Spilleren, som også er utstyrt med FM-radio og diktafon, kan spille av både MP3- og Microsofts WMA-filer. I tillegg kan det 256 MB store minnet brukes til å lagre andre typer filer. Med vanlig musikkvalitet vil spilleren kunne lagre rundt 50 spor/kutt.

Batteriet gir en kontinuerlig spilletid på opptil 17 timer og lades når du kobler spilleren til en PC. Med USB 2.0-porten får du altså både ladet og overført musikk.

Spilleren er utstyrt med en fembånds grafisk equalizer med fire brukerdefinerte, og fire ferdigdefinerte innstillinger. Spilleren er utstyrt med en blå, bakgrunnsbelyst LCD-skjerm som skal hjelpe brukeren å finne fram til filer, mapper og spillelister.

Veiledende utsalgspris i Norge er 1 899 kroner.

Her kan du lese mer om Creative MuVo Slim

Vinneren av forrige konkurranse (og en Siemens SX1) er for en gangs skyld ikke en erfaren ansatt i IKT-bransjen. Roger Grønstad er elev på videregående skole for allmennfaglig studieretning på Eidsnes utenfor Ålesund.


Filformater


Test deg selv med 10 spørsmål om hva slags filformater som hører sammen med bestemte dataprogrammer.Til toppen