Vinn en trådløs telefon for Skype

Her kan du vinne en telefon som gir direkte tilgang til Skype i trådløse nett hjemme, på jobb og på reise.

Vinn en trådløs telefon for Skype

Her kan du vinne en telefon som gir direkte tilgang til Skype i trådløse nett hjemme, på jobb og på reise.

IP-telefonitjenesten Skype brukes av private og bedrifter verden over til å holde kontakt med venner og partnere, og samtidig holde ringeutgiftene nede.

Premien i denne ukens spørrekonkurranse på digi.no er en telefon fra SMC Networks, som gjør det mulig å bruke Skype uten PC i områder dekket av trådløse nett etter de vanlige WLAN-standardene (IEEE 802.11x): SMC WSKP100.

Telefonen er designet med tanke på det europeiske markedet, og er sertifisert av Skype. Den gir tilgang til etablerte Skype-kontoer, og kan også brukes til å opprette en ny konto.

Den kan brukes i alle WLAN-soner, også i det offentlige rom, unntatt der tjenesten krever autentisering gjennom en nettleser. Telefonen håndterer sikkerhetsnormer som WEP og WPA.

Samtaletiden mellom oppladninger er tre timer. Standby tid er 30 timer. Telefonen kan lades gjennom sin egen lader, eller ved å koples til en USB-utgang på en PC.

SMC WSKP100 Skype-sertifisert trådløse (Wi-Fi) telefon har en veiledende norsk pris på 1480 kroner, inklusiv mva.

Du kan lese mer om premien i denne ukens spørrekonkurranse fra denne siden på nettstedet til SMC.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om merkevare på personlig IT-utstyr. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn en nett og liten musikkmobil, som gikk i uken 3. til 10. november, og der premien var en Sony Ericsson W300i Walkman mobiltelefon, ble Jan-Idar Eidsvåg Larsen, jurist i Leknes. Vi gratulerer!

Denne spørrekonkurransen varte til klokka 11, fredag 17. november 2006, og er nå avsluttet.

Til toppen