Vinn en trådløs tusenkunstner

Vinn en trådløs tusenkunstner

Her kan du vinne en skriver, kopierer, faks og skanner, med innebygget trådløst nett og tosidig utskrift.

Skriverprodusenten Lexmark har nettopp lansert en ny alt-i-ett maskin, X9350, den første i sitt slag med innebygget trådløst nettverk og automatisk tosidig utskrift. Målgruppen er småbedrifter og hjemmekontor. Maskinen er premien i ukens konkurranse.

Maskinen skanner, fakser og kopierer, i tillegg til å være skriver. Utskriftshastigheten er opptil 27 fargesider i minuttet. Automatisk tosidig utskrift betyr kraftig redusert papirforbruk.

Papirskuffen rommer 150 ark. Den kan suppleres med en ekstra skuff som kan brukes til blant annet fotopapir eller konvolutter.

Den trådløse tilknytningen til datanettet gjør det enklere å plassere maskinen. Som kopimaskin og faks fungerer den uten PC-tilkopling, med mating fra en 50 siders automatisk arkmater. Kopihastigheten er inntil 27 sider i minuttet. Fargeskanneren er på 48 biter, og den kan skanne direkte til e-post.

Maskinen har en egen 2,4 tommers skjerm som forenkler betjeningen. Man kan skrive ut direkte fra minnekort, USB-minnepinne og digitalkamera med PictBridge. Fotoutskrift i 10 x 15 centimeter er kantløs. Det følger med programvare til både Windows PC og Mac. Oppløsning på utskrift er opptil 4800 x 1200 punkter per tomme.

Ifølge leverandøren er utskrift med Evercolor 2-blekk vannfast, slik at det for eksempel ikke flyter ut hvis noen bruker gul merkepenn over svart tekst. Blekket skal heller ikke falme, og fotoutskrifter på spesialpapir skal være nærmest evigvarende.

Alt-i-ett maskinen Lexmark X9350 har en antatt gatepris på 2795 kroner.

Du kan lese mer om ukens premie på denne siden på Lexmark Norges nettsted.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål hvilke selskaper som står bak noen utvalgte produkter. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn en 500 GB harddisk fra Toshiba, som gikk i uken 8. til 15. desember, ble Lena Klanderud, Kongsvinger, som arbeider innen markedsføring.

Denne spørrekonkurransen varte til klokka 11, fredag 22. desember 2006, og er nå avsluttet.

Til toppen