Vinn et dobbelt sett med walkie talkie

Doro wt86 er en moderne walkie talkie med markedets lengste rekkevidde. Premien i ukens spørrekonkurranse er to sett med to enheter hver.

Doro wt86 er en moderne walkie talkie med markedets lengste rekkevidde. Premien i ukens spørrekonkurranse er to sett med to enheter hver.

Norske Doro lanserte i mars en ny walkie talkie med markedets lengste rekkevidde, på inntil seks kilometer: Doro wt86. Hver pakke omfatter to enheter, med ladestasjon og handsfree. Premien i ukens spørrekonkurranse er to pakker Doro wt86, og består altså av fire håndholdte walkie talkier.

Enheten er designet med tanke på å kunne tas med på tur. Vekten er bare 105 gram. Bruken er gratis og lisensfri alle land. Walkie talkien er følgelig godt egnet til bruk i utlandet, og sparer for kostbare roaming utgifter til mobiltelefon.

Leverandøren advarer at rekkevidden vil variere noe med terrenget, men understreker at man ikke finner alternativ «pmr» («personal mobile radio») med tilsvarende rekkevidde.

Av funksjonalitet kan nevnes belyst display, push-to-talk og stemmeaktivering. Beredskapstiden er opptil 30 timer. Sambandet går over åtte kanaler og 38 underkanaler: Det byr på mange muligheter til å finne en trygg kanal for private samtaler.

En Doro wt86-pakke med to enheter, ladestasjon og to handsfree-sett har en anbefalt pris på rundt 500 kroner, inklusiv mva. Ukens premie med to slike pakker er følgelig verdt en tusenlapp.

Du kan lese mer om premien i denne ukens spørrekonkurranse denne siden på nettstedet til Doro.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om nettlesere. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn USB-minne med innelagt krypto, som gikk i uken 24. til 31. mars, ble Kjell Arne Nielsen fra Bekkestua. Han er konsulent innen telekom og bredbånd.

Denne spørrekonkurransen varte til klokka 11, fredag 7. april 2006, og er nå avsluttet.

Til toppen