PREMIEQUIZ

Vinn et «rystende» spill og multimedia-stol

MediaSeat lar deg bokstavelig ristes av spill og multimedia, og kan brettes sammen til en diskret puff.

7. apr. 2006 - 11:06

Norske Inline technology lanserer i slutten av mai en multimediastol, kalt MediaSeat. Stolen er en smartstol tilpasset gaming og filmopplevelser.

For å unngå å sende altfor tydelige signaler om hva fritiden brukes til, kan MediaSeat ved en enkel flipp gjøres om til en puff som kan settes inntil en sofa eller stå for seg selv.

Det kan være et forsonende utspill overfor en livsledsager som kanskje ikke er like positivt innstilt til elektronisk lek.

Møbelet er like stilriktig uansett om den er i «puff» eller lenestol form. Produktet ble nylig vist frem på Elektrofilmessen hvor den vakte stor oppmerksomhet.

Norsk design
Produktet har norsk design. Tanken var å fremstille et produkt som ga de optimale multimediaopplevelsene, samtidig som den passet for faglig bruk. Stolen er behagelig å sitte i, og har mange spennende funksjoner. Armlenene kommer med lokk hvor man kan gjemme unna spillkonsoll, filmer, fjernkontroller, spill og forfriskninger.

Rumperister integrert
Innfelt i armlenet er det en forsterker hvor man kan justere volumet på rumperisteren som er plassert i stolens sete. Dette gjør at man kan kjenne effektene dundre i ryggen mens man nyter film eller spill.

Produktet er modulbasert med tanke på ekstra utstyr og funksjonalitet: Det kan for eksempel utvides med blant annet et bord som ligger midt på puffen. Når stole slås opp kan bordet brukes som tastaturstøtte.

Produktet er tilgjengelig på det norske markedet, blant annet via Expert-kjeden fra mai/juni 2006.

MediaSeat vil være tilgjengelig i to forskjellige versjoner, priset fra rundt 3490 kroner til rundt 4990 kroner, avhengig av ekstrautstyr.

Det er ennå ikke lagt ut opplysninger om MediaSeat på leverandørens nettsted. Men du er velkommen til å sende spørsmål direkte til leverandøren.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om Apple, et viktig selskap som nettopp har hatt et jubileum. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn et dobbelt sett med walkie talkie, som gikk i uken 31. mars til 7. april, ble Stig Ødegård som arbeider med salg og installasjon av datautstyr.

Denne spørrekonkurransen varer til klokka 11, fredag 21. april 2006. Konkurransen er nå avsluttet.Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.