Vinn et super-avansert trådløst headset

Her kan du vinne GN Netcoms mest avanserte trådløse headset, til både vanlig telefon og PC.

Drammen-bedriften Autra importerer headset og annet utstyr fra den danske design-produsenten GN Netcom, og har nylig lansert det svært avanserte trådløse headsettet GN 9350 i Norge. Et eksemplar av headsettet, med egen røravløfter som tilleggsutstyr, er premien i denne ukens konkurranse på digi.no.

Hodesettet veier kun 26 gram, og er dermed det letteste trådløse på markedet i sin klasse. Det skal være det eneste trådløse hodesettet på markedet som kan brukes på både vanlig telefon i og på PC-basert IP-telefoni. Man bytter mellom vanlig telefon og PC ved å trykk på en knapp på basestasjonen. Basestasjonen (bildet under) kan altså stå oppkoblet permanent mot både fast telefonlinje og PC-en. Basestasjonen er kombinert med en lader.

Ved bruk av hodesettet til IP-telefoni, bruker GN 9350 – i motsetning til en del konkurrenter – allerede eksisterende drivere i Windows. Dette betyr at man kan plugge USB-pluggen fra basestasjonen rett inn i USB-inngangen i sin PC, og maskinen vil da gjenkjenne hodesettet.

Rekkevidden er opptil 100 meter, men kan variere med bygningsforhold. Med røravløfter (bildet) som ekstrautstyr kan man både besvare og avslutte samtaler uten å være i nærheten av telefonen.

GN 9350 leveres med tre festeanordninger: Hodebøyle, nakkebøyle eller ørekrok.

En egenskap døpt IntelliTone er en automatisk lydstyrkeregulering som skjermer for støy, både fra eventuelle lyder rundt brukeren og rundt den man snakker med. GN 9350 skal være det eneste hodesettet på markedet som også skjermer for bakgrunnsstøy fra den du snakker med. IntelliTone sørger også for automatisk lydstyrkejustering hvis den som ringer snakker høyt eller lavt, ved å justere volumet ned eller opp.

En annen egenskap, PeakStop, beskytter mot plutselige høye lyder fra telefonnettet.

Taletiden er ni timer via telefonapparat, og seks timers taletid via PC. Båndbredden er større i IP-telefoni, og krever følgelig mer strøm.

Veiledende pris for GN 9350 i Norge er 3250 kroner. Premien omfatter også røravløfteren som er tilleggsutstyr verdt 490 kroner.

Du kan lese mer om premien i denne ukens spørrekonkurranse både på nettstedet til den norske importøren og på denne siden til produsenten. (Autras materiale er på norsk.)

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om batterier. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn Gainwards absolutt råeste grafikkort, som gikk i uken 18. til 25. august, ble Håvard Mathisen, Tromsø.

Denne spørrekonkurransen varte til klokka 11, fredag 1. september 2006, og er nå avsluttet.

Til toppen