PREMIEQUIZ

Vinn et suverent grafikkort for spill

Her kan du vinne et Nvidia-kort fra Point of View, spesielt utviklet for avanserte dataspill.

19. jan. 2007 - 11:00

Premien i vår spørrekonkurranse denne uken er et avansert grafikkort fra Point of View, basert på Nvidias grafikkprosessor Geforce 7900 GT.

Kortet vakte oppsikt da det kom på markedet i fjor våres med det som da var toppmodellen fra Nvidia. Det er ikke lenger i det absolutte toppsjiktet, men holder stand som et grafikkort med en spillopplevelse langt utenom det vanlige.

Kortet tilbyr blant annet 256 MB dedikert videominne. Det kan installeres i nær sagt enhver PC med PCI Express 16x, forutsatt systemminne på minst 64 MB, og leveres med drivere for alle Windows siden 95, samt Linux, inkludert OpenGL. Det er SLI-klart, hvilket vil si at det kan koples sammen med flere kort.

Point of View Nvidia GeForce 7900 GT er i handelen for rundt 2000 kroner.

Du kan lese mer om ukens premie på denne siden fra nettstedet til Point of View.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om Intel. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn en boomboks med spiller og fjernkontroll, der premien var en TravelSound fra Creative Labs, med MP3-spilleren Zen V plus, og som gikk i uken 12. til 19. januar, ble Line Fossum, Hamar. Vi gratulerer!

Denne spørrekonkurransen varte til klokka 11, fredag 26. januar 2007, og er nå avsluttet.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.