PREMIEQUIZ

Vinn et videokamera som alltid er beredt

Her kan du vinne Panasonic SDR-S10, et videokamera med høy kvalitet, i lommeformat.

15. juni 2007 - 11:00

Panasonic SDR-S10 er premien i ukens spørrekonkurranse på digi.no. Det beskrives som verdens minste videokamera med lagring på SD/SDHC-minnekort. Det er lite og lett, og går i opptakmodus på bare 1,7 sekunder.

Det er med andre ord alltid klart til bruk: Både fordi man alltid kan ha det med seg, og fordi det setter i gang filmingen straks den slås på.

Opptak til minnekort innebærer også at kameraet tåler en støyt: Drivermekanismer finnes ikke, og apparatet tåler et fall på inntil 1,2 meter.

Kameraet tåler også noen vanndråper: Det er helt trygt å filme i skibakken, ved et basseng eller på stranda.

Selv om kameraet er lite, er det også konstruert for å være lett å holde stabilt når det trengs.

Med et 4 GB minnekort er det mulig å ta opptak i inntil 100 minutter med MPEG-2-format, med 2 GB minnekort er kapasiteten inntil 50 minutter.

Vekten er 182 gram. De ytre målene er 36 x 63 x 114 millimeter. Oppløsningen er 640 x 480 punkter. Bildeformatet kan veksle mellom 16:9 og 4:3. Det er 10x optisk zoom, med variabel hastighet. Lyd tas opp i stereo: En egen funksjon reduserer støy fra vind. Datautveksling med PC skjer over USB 2.0.

En runde på nettet viser at prisen på Panasonic SDR-S10 ligger på rundt 3300 kroner, frakt ikke inkludert.

Du kan lese mer om ukens premie på denne siden på Panasonics norske nettsted.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om hvem som leverer hva av IT-produkter. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn Microsofts designpakke for profesjonelle, som gikk i uken 8. til 15. juni, og der premien var verktøyet Microsoft Expression Studio, vil bli offentliggjort straks vi får kontakt med vedkommende.

Denne konkurransen varte til klokka 11, fredag 22. juni 2007, og er nå avsluttet.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.