Vinn fargelaser fra Lexmark

Lexmarks fargelaser C510 kombinerer allsidige utskrifter med god driftsøkonomi. Den er premien i ukens konkurranse om Linux.

Lexmarks fargelaser C510 kombinerer allsidige utskrifter med god driftsøkonomi. Den er premien i ukens konkurranse om Linux.

Lexmark C510 er en fargelaser med beskjedne ytre mål og stor kapasitet. Den kan koples til en PC eller server, eller direkte på et nettverk. Fargelasere har gjerne lavere driftsutgifter enn blekkskrivere, og med en pris på 3500 kroner eks mva mener Lexmark at C510 er et prisgunstig initiativ for flere miljøer, særlig der utskriftsbehovet overgår kapasiteten til vanlige blekkskrivere. I hjemmemiljøer er det få som unner seg en fargelaser, selv om utskriftsmengden som gjør investeringen lønnsom, stadig minker.

C510 skriver ut 30 sort/hvitt sider per minutt, og 8 fargesider per minutt. Oppløsningen er 2400 punkter per tomme. Skriveren har en 500 MHz prosessor, og leveres med 64 MB minne. Den kan brukes mot Apple, Citrix, Linux, Windows, Novell, Unix og IBMs OS/400.

I forhold til papir, er C510 svært allsidig: Den håndtere formatene A4 og A5, samt de vanlige amerikanske og britiske formatene, i tillegg til flere konvolutt-størrelser. Den skriver ut på kartong, konvolutter, glanset papir, etiketter og transparenter.

Av egne skrifttyper kan nevnes 158 skalerbare PostScript skriftsnitt, og 84 skalerbare PCL-skriftsnitt.

Denne fargelaseren til over fire tusen kroner (med moms) er premien i ukens spørrekonkurranse på digi.no.

Les mer om Lexmark C510 på denne siden på leverandørens nettsted.

Vinneren av forrige ukes spørrekonkurranse, Vinn allsidig tolags DVD-brenner, ble Tommy Bjørnsgård, fjerdeårs datastudent på NTNU. Gratulerer!

Ukens spørrekonkurranse handler om Linux, og varer til klokka 11, fredag 22. april 2005.

Konkurransen er nå avsluttet.Til toppen