Vinn «forundringspakke» fra Icemat

Vinn «forundringspakke» fra Icemat

Icemat satser på å kombinere stil og ytelse. Se om du kan vinne denne pakken fra dem.

Icemat er opprinnelig et dansk selskap som ble opprettet i 2000 for å tilby produkter rettet mot en av verdens mest krevende forbrukergrupper, dataspillere eller «gamers».

Resultatet er en kolleksjon som kombinerer ytelse med avansert design.

Premien denne uken er et utvalg av Icemats produkter, samlet i en forundringspakke.

Det første er en av verdens mest avanserte musematter, «Icemat 2nd Edition».

Den er av glass, og kan leveres i en rekke farger. Overflaten er tilvirket med tanke på maksimal komfort og minimal motstand. Matten er ekstra stor, 250 x 300 millimeter, med tanke på dem som ønsker så høy følsomhet på musbevegelsene som mulig.

For å supplere denne musematten, inneholder forundringspakken også Icemats spesielle «museføtter», det vil se spesielt konstruerte puter som festes på musens underside. Putene minsker friksjonen mot underlaget, og bidrar til å forlenge musens levetid.

Pakken inneholder også til sammen tre produkter på lydsiden.

For å bedre lydkvaliteten tilbys et eget USB-lydkort, Icemat Siberia USB Soundcard. Det er en enhete som plugges inn i USB-utgangen, og som har egne utganger for øretelefoner. Kortet har virtuell surround av typen 7.1, og tilbyr en equalizer på tolv kanaler. Den fungerer med både Windows og Mac, og er offisielt sertifisert av Apple.

For å høre lyden, er de to forskjellige hodesett i pakken.

Icemat Siberia Headset kan brukes overalt, og omfatter HiFi-øretelefoner og en mikrofon som kan festes på for eksempel jakken eller direkte til øretelefonene. Frekvensregisteret er 18 til 28 000 Hz. En 6,3 millimeter konverterer gjør at hodesettet også kan koples til profesjonelt lydutstyr.

Icemat Siberia In:Ear Headphone er øretelefoner som plugges inn i øret, og som sperrer all bakgrunnsstøy ute. Den leveres med tre ulikt formede plugger, slik at man kan velge det som passer best. Frekvensregisteret er 30 til 24 000 Hz.

Til sammen har premiene i denne ukens spørrekonkurranse en verdi på rundt 1600 norske kroner.

Du kan lese mer om premiene i denne ukens spørrekonkurranse på Icemats hjemmeside.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om internasjonale IT-kjendiser. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn MP3-spiller med direkte opptak fra CD, der premien var en Creative Zen V plus 4 GB, og som gikk i uken 29. september til 6. oktober, ble Thor Erik Dragsund, Ålesund. Vi gratulerer!

Denne spørrekonkurransen varte til klokka 11, fredag 13. oktober 2006, og er nå avsluttet.

Til toppen