Vinn Fujitsu Siemens lommemaskin

Test deg selv med digi.no's julekonkurranse og vær med i trekningen om en Fujitsu-Siemens Loox 610 lommedatamaskin.

Test deg selv med digi.no's julekonkurranse og vær med i trekningen om en Fujitsu-Siemens Loox 610 lommedatamaskin.

Bli med i trekningen av Fujitsu Siemens’ helt nye Loox 610 lommedatamaskin. digi.no har laget en stor julekonkurranse med 30 spørsmål, der vi forsøker å både se tilbake på året som gikk og fremover i 2004. Spørsmålene er fordelt på tre kategorier: nyheter gjennom året, teknologi som kommer i 2004 og selskaper i farten. Konkurransen vil være åpen frem til 2. januar.

Klarer du alle (det er lov å prøve flere ganger), blir du med i trekningen av en Fujitsu Siemens Loox 610. Denne lommemaskinen er basert på en kraftig 400 MHz Intel Xscale PXA255 prosessor og Microsoft Windows Mobile Software 2003 for Pocket PC.

Maskinen har 64 MB RAM/64 MB flashbar ROM og en stor fargeskjerm på 240 x 320 punkter med 65.536 farger. Maskinen har støtte for Bluetooth og leveres med dockingstasjon. Den kan utvides med GSM/GRPS eller et WLAN (802.11b eller g)-kort.

Loox 610 kan også utvides med SD/MMCard CF minnekort. Med på maskinen følger det miniversjonen av Microsoft Office - Pocket Outlook, Pocket Word, Pocket Excel, Calculator samt MSN Messenger, Microsoft Reader 2.0, Windows Media Player 9, Terminal Services Client og synkroniseringsprogramvare mot Windows og Outlook.

Denne konkurransen er avsluttet og vinner er trukket: Det var

Øystein Sæbø, systemkonsulent hos konsulentselskapet Webstep i Bergen som ble den heldige eier av Fujitsu Siemens Loox 610.


Svar riktig på alle 30 spørsmål og bli med i trekningen.

Til toppen