Vinn Fujitsu Siemens' mest avanserte stue-PC

Test deg selv og vinn en Scaleo C, en stue-PC med tv, videoopptaker, musikkspiller og bildeframviser – og som selv er absolutt lydløs.

Test deg selv og vinn en Scaleo C, en stue-PC med tv, videoopptaker, musikkspiller og bildeframviser – og som selv er absolutt lydløs.

(((OBS: Vi beklager at vi i første omgang publiserte denne konkurransen med feil premie, det vil si en Scaleo Media Center i stedet for en Scaleo C. Feilen skyldes en misforståelse.)))

Nå er det sommer, og tradisjonen tro innstiller vi ukeskonkurransene til fordel for mer langvarige sommerkonkurranser og enda flottere premier. I sommer holder vi to konkurranser, en over fire uker fra 1. til 29. juli, og en over tre uker fra 29. juli til 19. august.

I begge konkurransene hever premiene seg et hakk over det vanlige nivået for ukeskonkurransene.

I den første konkurransen stilte Toshiba med en Qosmio F20, den nyeste i Toshibas familie av bærbare digitale underholdningssentre.

I denne andre konkurransen går Fujitsu Siemens og Microsoft sammen om å stille med en Fujitsu Siemens Scaleo C, et av markedets mest avanserte og allsidige hjemmeunderholdningssentraler, med full fjernkontroll av alle underholdningsfunksjonene, som tv, videoopptaker, musikkspiller og bildeframviser.

Scaleo C glir rett inn blant de øvrige underholdsningsapparatene i stua, med utgang til tv, dataskjerm, video, stereo lyd inn og ut, antenner for FM-radio og tv, datanettverk, mikrofon, høyttalere og så videre. For overføring fra kameraer og andre apparater er det fire USB-utganger (to foran og to bak), samt FireWire. Harddisken er opptil 250 GB, og maskinen er utstyrt med DVD-spiller og –brenner. Operativsystemet er Microsofts spesielt tilrettelagte Windows XP Media Center Edition.

PC-dur fra vifte og harddisk virker som oftest svært forstyrrende i en stue, spesielt når man lytter til musikk eller følger med på film og tv. Scaleo C unngår dette gjennom et egenartet system for vannavkjøling.

Scaleo C er ennå ikke tilgjengelig i Norge, men prisnivået antas å ligge rundt 12.000 kroner.

For å vite mer, kan du kople deg til denne siden på leverandørens nettsted..

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om aktuelle forkortelser i PC-verden. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen som gikk i ukene 1. til 29. juli, Vinn bærbar PC med tv, videoopptaker og fjernkontroll, ble Ivan Knutsen i Haugesund. Han er pensjonert grafiker.

Denne andre sommerkonkurransen til digi.no varte til klokka 11, fredag 19. august 2005, og er nå avsluttet.Til toppen