Vinn Gainwards absolutt råeste grafikkort

Her kan du vinne Gainwards råeste grafikkort, med to Nvidia GeForce-prosessorer.

Rett før sommerferien kunngjorde grafikkortprodusenten Gainward sitt råeste produkt hittil: Bliss 7950GX2 PCX.

Dette kortet har to grafikkprosessorer av typen GeForce 7950GX2, den hittil kraftigste prosessoren fra Nvidia. Hver prosessor kjøres i 500 MHz, og er utstyrt med det maksimalt mulige minnet på 512 MB – altså 1024 MB til sammen. Kortet har en samlet båndbredde på 76,8 GB per sekund.

Kortet kan drive to skjermer i opptil 2560 ganger 1600 punkter, og gir maksimal opplevelse av både de mest avanserte spill og og høyoppløselig video.

Prosessoren er utstyrt med Nvidias mest avanserte teknologi for høyoppløselig animert grafikk og video, som CineFX 4.0 for lynrask gjengivelse av alle slags effekter, Intellisample 4.0 for kantgjengivelse, og UltraShadow II for å håndtere de mest komplekse oppstillingene av lyskilder og skygger. Prosessoren er også klargjort for bruk med Vista, Microsofts kommende oppgradering av Windows.

Kortet har alle moderne video-utganger, og krever at PC-en har PCI-Express.

Grafikkortet Bliss 7950GX2 PCX koster så vidt i underkant av 5000 kroner i norske nettbutikker.

Du kan lese mer om premien i denne ukens spørrekonkurranse på denne siden på Gainwards nettsted.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om Opera Software. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn en elegant og allsidig stue-PC, som gikk i ukene 28. juli til 18. august, ble Gunnar Horneland, Ås.

Denne spørrekonkurransen varte til klokka 11, fredag 25. august 2006, og er nå avsluttet.

Til toppen