Vinn grom-høyttalere til PC-en

Disse elegante høyttalerne med spesielt god gjengivelse av musikk er premien i ukens konkurranse, om norske teleselskaper.

Disse elegante høyttalerne med spesielt god gjengivelse av musikk er premien i ukens konkurranse, om norske teleselskaper.

Mer bass og mindre plass er to utfordringer Philips søker å møte med sine nyeste PC-høyttalere, døpt MMS321.

Philips har hentet teknologien som er nedfelt i disse kompakte høyttalerne fra hi-fi-høyttalere og hjemmekinoanlegg. Bassystemet gjør at man ikke trenger en atskilt subwoofer. Det gjør det enklere å plassere høyttalerne. Hver enhet har to 50 millimeter basshøyttalere og én diskanthøyttaler.

Den samlede effekten er to ganger 20 watt, og frekvensgjengivelsen er 50 til 20.000 Hz.

Det slanke designet gjør høyttalerne spesielt egnet til bærbare PC-er, og til stasjonære PC-er med flatskjerm.

Magnetene i høyttalerne er kapslet inn og skjermet. Det innebærer at det ikke blir forstyrrelser selv om høyttalerne plasseres tett inntil skjermen.

Uavhengige anmeldelser av høyttalerne er enstemmige i at lydgjengivelsen er av høy kvalitet. VNUnet.com skriver at «lydgjengivelsen er svært imponerende. Bassen er dyp og rik, og lyden er uventet klar til å komme fra så små enheter.»

Veiledende utsalgspris i Norge er 899 kroner. Les mer om Philips MMS321 på denne siden fra leverandørens nettsted.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om nyheter rundt norske teletjenester de siste månedene. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn din private filserver, som gikk i uken 2. til 9. september, ble Djordje Stokanovic som er nyutdannet IKT-driftsoperatør og aktivt jobbsøkende.

Denne spørrekonkurransen varte til klokka 11, fredag 16. september 2005, og er nå avsluttet.Til toppen