PREMIEQUIZ

Vinn hardfør strømsparende bærbar harddisk

Hardføre Western Digital Passport passer i handa, henter strøm fra USB-utgangen, og kan spare strøm. Spørrekonkurransen denne uka handler om bøker på nett.

4. nov. 2005 - 11:26

Premien i ukens spørrekonkurranse er en hardfør liten bærbar harddisk: Western Digital Passport, i utgaven på 40 GB.

Denne disken koples til Mac eller PC over en USB 2.0-forbindelse. De fysiske dimensjonene er 21 x 144 x 89 millimeter. Inne i kassa er det en 2,5 tommers disk som roterer i 5400 omdreininger per minutt. Dataoverføringen skal gå i opptil 480 Mb/s. 40 GB er den formaterte kapasiteten.

Disken trekker normalt strøm fra PC-ens USB-port, slik at man slipper å ta med en egen strømforsyning: Den kan med andre ord brukes straks den koples til PC-en. Konstruksjonen er lagt opp med tanke på å trekke minst mulig strøm, slik at den ikke unødig tapper batteriet på den bærbare PC-en.

Konstruksjonen skal også være spesielt hardfør: Passport skal være en av de få eksterne diskene som tilfredsstiller alle gjeldende sikkerhetskrav. Blant absorberer kassen sjokk som lett kommer når har enheten med seg.

Western Digital Passport på 40 GB selges i Norge til rundt 850 kroner.

Du kan lese mer om premien i denne ukens spørrekonkurranse på denne siden fra Western Digitals nettsted.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om bøker på nett. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn intelligent tastatur med egen skjerm, som gikk i uken 28. oktober til 4. november, vil bli offentliggjort straks vi får kontakt med vedkommende.

Denne spørrekonkurransen varte til klokka 11, fredag 11. november 2005, og er nå avsluttet.Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.