Vinn HPs nyeste alt-i-ett maskin

Her kan du vinne HP Photosmart C8180. Den printer, skanner, kopierer og den brenner CD og DVD.

Vinn HPs nyeste alt-i-ett maskin
Bilde:

HP Photosmart C8180 er HPs nyeste flaggskip. Det er en alt-i-ett-skriver som gjør mye mer enn bare å skrive, kopiere og skanne.

Den kan brukes som en vanlig kontorskriver for de som trenger å skrive ut dokumenter, men den er også laget for fotoentusiaster som vil skrive ut bilder i høy kvalitet. Vanlige tekstdokumenter skrives ut med en hastighet på inntill 34 sider i minuttet, mens foto-ark på 10x15 centimeter i toppkvalitet tar cirka 50 sekunder.

Skriveren har innebygget trådløst nettverk og BlueTooth.

Maskingen kan brukes til kopiering og som faksmaskin. Den har også en seksfarget skanner med negativ og dias adapter, kortleser for 11 typer minnekort og egen skuff for 10x15 centimeter bilder.

Den har en integrert CD- og DVD-brenner som gjør det mulig å brenne bilder på direkten, og med Lightscribe-teknologi kan etikettene skrives ut samtidig.

Du kan lese mer om ukens premie ved å lese disse sidene på leverandørens norske nettsted: HP Photosmart C8180

Premien i denne ukens konkurranse på digi.no har en verdi på 3.599 kroner. Det trekkes ut én vinner.

For å vinne premien i denne konkurransen, må du svare på ti spørsmål. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene om filendelser og applikasjoner, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Har du svart feil på ett eller flere spørsmål, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Denne konkurransen varer fram til klokka 11, fredag 19. oktober.

Du finner en oppdatert liste over hvem som vinner spørrekonkurransene våre i denne artikkelen: Sjekk vinnerne av konkurransene på digi.no. Det kan ta noen dager fra en konkurranse avsluttes til vinneren er varslet. Det kan ta noen dager fra en konkurranse avsluttes til vinneren er varslet.Les mer om: