Vinn intelligent tastatur med egen skjerm

Logitechs nye Bluetooth-tastatur har blant annet egen skjerm med intelligente funksjoner, og mus følger med. Spørrekonkurransen handler om PC-er.

Logitechs nye Bluetooth-tastatur har blant annet egen skjerm med intelligente funksjoner, og mus følger med. Spørrekonkurransen handler om PC-er.

Premien i ukens spørrekonkurranse er en pakkeløsning fra Logitech med Bluetooth tastatur og mus: Logitech® Cordless Desktop MX5000 Laser. Ifølge leverandøren, er dette verdens første intelligente tastatursett.

Pakken består av tastatur, mus, ladere og en USB-enhet med Bluetooth. Både tastatur og mus kommuniserer trådløst med PC-en over Bluetooth.

Det som kvalifiserer settet til betegnelsen «intelligent», er at tastaturet er en rekke avanserte funksjoner som forteller deg om det som skjer på PC-en. I stedet for å få varsler om ny e-post og lynmeldinger på PC-skjermen, kan du flytte dem til LCD-skjermen som er integrert i Logitech-tastaturet.

Skjermen kan også vise spillelister, radiostasjoner på nettet og status på PC-funksjoner som volumkontroll. Det bidrar til å redusere det visuelle rotet på PC-skjermen, og gir en arbeidsflate som er renere og mer konsentrert.

På tastaturets venstre side er det en trykkfølsom mediekontroller, som gir trinnløs justering av lydvolum og bildestørrelse. Tastaturet tilbyr også programmerbare hurtigtaster som kan brukes til å åpne programmer, nettsider og hyppig besøkte mapper.

Har du andre Bluetooth-enheter, for eksempel mobiltelefon eller PDA, kan du synkronisere med PC-ens kalender og adressebok ved å trykke på tastaturets spesielle «sync»-tast.

Hjulet på musen skroller ikke bare opp og ned, men også sidelengs. Både tastatur og mus er utstyrt med varsellamper som lyser når batteriene bør lades opp. Musen, som må lades hyppigere enn tastaturet, kan raskt lades i den medfølgende ladekrybben.

Prisen på Logitech Cordless Desktop MX5000 i Norge er oppgitt til 1499 kroner.

Du kan lese mer om premien i denne ukens spørrekonkurranse på denne siden fra Logitechs nettsted.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om PC-er. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn allsidig tv-opptaker med harddisk, som gikk i uken 21. til 28. oktober, ble Sverre Bergh-Smith, tekniker på 110-sentralen (brannsentralen) i Moss.

Denne spørrekonkurransen varte til klokka 11, fredag 4. november 2005, og er nå avsluttet.


PC-er


Her er ti spørsmål om PC-er og tilliggende herligheter. Vi begynner med det enkleste, så blir det vanskeligere etter hvert.
Til toppen