Vinn iPaq med GPS-navigering for bil

Denne spesialmodellen av HPs berømte iPaq er samtidig et GPS-navigeringssystem for bil. Den er premien i spørrekonkurransen vår om Windows.

HP iPAQ rz1710 Navigator er en spesialutgave av iPaq-modellen rx1700, buntet sammen med et GPS-navigeringssystem.

I tillegg til alle vanlige PDA-funksjoner, kommer den med en bilholder med integrert SiRFStar III GPS-mottaker, innebygde høyttalere, festesystemer for dashbord og frontrute, og adapter for sigarettenner. Den vanlige programvaren er utvidet med ViaMichelin Navigation, og for å få det hele til å virke enkelt og raskt, er det et forhåndsprogrammert SD-kort til PDA-en.

Navigeringsprogramvaren gir nøyaktige, detaljerte, visuelle og talte instruksjoner. Brukergrensesnittet gir ett-trykks funksjonalitet. Installering og bruk er svært enkelt: Du kobler til strømforsyningen, setter inn navigeringskortet, og drar. Navigeringsprogramvaren starter automatisk straks den kommer i GPS-holderen, og du kan velge mellom liggende og stående visning.

Enheten drives av operativsystemet Microsoft Windows Mobile 2003 Second Edition. Pocket-versjoner av kjente Microsoft-applikasjoner er inkludert (Outlook, Word, Excel og Internet Explorer for Pocket PC), og du får dessuten taleopptaker og mediespiller.

Selve PDA-en veier 120 gram og måler 70 ganger 13 ganger 114 millimeter. Skjermen er på 2,5 tommer.

Vanlig utsalgspris i Norge for denne iPaq-modellen med GPS-navigasjon for bil, er 3999 kroner. Les mer om HP iPAQ rz1710 Navigator på denne siden på leverandørens nettsted.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om verdens mest utbredte operativsystem, Windows. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn Apple iPod nano, som gikk i uken 16. til 23. september, ble Morten Kaland som arbeider som IT-konsulent.

Denne spørrekonkurransen varte til klokka 11, fredag 30. september 2005, og er nå avsluttet.Til toppen