PREMIEQUIZ

Vinn kombinert MP3-spiller, minnepinne og FM-radio

Følger du med innen sikkerhet og virus. Svar på ti spørsmål og vinn en kombinert spiller, minnepinne og FM-radio.

12. nov. 2004 - 11:20

Creative MuVo TX FM er i utgangspunktet Creatives lighterstore MP3-spiller. Tidligere i år kom TX-modellen som også kan brukes som minnepinne. Med MuVo TX FM er også en FM-radio kommet til, uten at enheten er blitt større.

Spilleren trekkes fra hverandre i en batteridel og en USB-pluggdel. Med USB 2.0-fart kan du altså både tanke over musikk og dokumenter, presentasjoner og annet du vil ha med deg.

Creative MuVo TX har 256 MB og kan lagre opptil 4 timer musikk i MP3-format eller åtte timer i WMA-format. Du kan også bruke den innebygde mikrofonen til å ta opp 16 timer med tale.

Med et enkelt AAA-batteri får du opptil 15 timer kontinuerlig avspilling. Sammen med spilleren følger programpakken Creative MediaSource som lar deg sortere og konvertere musikkfiler.

Her kan du lese mer om Creative MuVo TX FM.

Vinneren av forrige ukes konkurranse Vinn en trådløs multi-lommeruter er Lars Rønning som arbeider som IT-tekniker, noe han beskriver som å reparere alt fra hjemme-PC-er til servere og skrivere – «skru og mekk».

Ukas spørrekonkurranse handler om sikkerhet og virus, slik dette feltet har utviklet seg i høst. digi.no har dekket alt vi spør om.


Sikkerhet og virus
Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.