Vinn kompakt kamera med kraftig blits

Sony Cyber-shot S600 er et nytt kompaktkamera med kraftig blits og intelligente hjelpemidler. Den er premien i ukens spørrekonkurranse om Linux.

Vinn kompakt kamera med kraftig blits

Sony Cyber-shot S600 er et nytt kompaktkamera med kraftig blits og intelligente hjelpemidler. Den er premien i ukens spørrekonkurranse om Linux.

Et nytt kompaktkamera fra Sony, Cyber-shot S600, blir tilgjengelig i Norge i disse dager. Du kan vinne et av de aller første eksemplarene ved å delta i ukens spørrekonkurranse som står nederst i denne artikkelen.

Sony S600 tilbyr en oppløsning med seks megapiksler, i 16/9-format, tilpasset visning på moderne tv-apparater. Det er utstyrt med 3x optisk zoom av merket Carl Zeiss Vario-Tessar, der vidvinkelen er helt nede på 31 millimeter.

Den innebygde blitsen kan lyse opp objekter på elleve meters avstand. Ifølge Sony er det en forbedring på tre ganger det som har vært vanlig på digitale kompaktkameraer hittil.

I tillegg er det teknologiske hjelpemidler som gjør det mulig å ta skarpe bilder i svært dårlige lysforhold, også uten blits. En teknologi kalt «High Sensitivity» er supplert med en spesiell algoritme, kalt «Clear RAW NR» som reduserer støy i farge og lys. Til sammen innebærer dette at kameraet kan ta bilder med en lysfølsomhet helt opp til ISO 1000.

For å forenkle bruken av denne teknologien, tilbyr kameraet syv ulike programmer for fotografering under vanskelige forhold, ikke bare i dårlig lys, men også i motlys, i snørike omgivelser og på solfylte strender. Alternativt tilbys også manuell kontroll av eksponeringen, en funksjon som normalt er forbeholdt kameraer for profesjonelle.

I Norge er listeprisen på Cyber-shot S600 1 990 kroner.

Du kan lese mer om premien i denne ukens spørrekonkurranse på denne siden på Sonys nettsted.

For å vinne denne premien, må du svare på ti spørsmål om Linux. Svarer du riktig på alle ti spørsmålene, kan du bli med på trekningen. Husk at søk på digi.no eller allmenne søketjenester kan hjelpe deg hvis du står fast. Og har du svart feil, er det bare å trykke på valget «Ta testen en gang til».

Vinneren av spørrekonkurransen Vinn en Apple iPod med video, som gikk i uken 3. til 10. februar, ble Ingrid Andersen som er sykepleier i Tromsø.

Denne spørrekonkurransen varte til klokka 11, fredag 17. februar 2006, og er nå avsluttet.

Til toppen